De-a dreptul amuzant! Iată cum sună bancul zilei de miercuri

Este miercuri, o altă zi plină de provocări pentru românii. Fiecare dintre noi se ocupă de activitățile zilei de astăzi, iar de multe ori acest lucru presupune mult efort. Atât fizic, cât și psihic. Tocmai din acest motiv scurtele momente de relaxare joacă un rol important. 

Pentru astăzi ți-am pregătit unul dintre cele mai bune bancuri cu șoferi. Urmărește experiența unui bărbat care s-a rătăcit și cere ajutorul unui cetățean. Rămâi până la final, deoarece este unul de-a dreptul amuzant. Cu siguranță fiecăruia dintre noi ni s-a întâmplat să ne rătăcim. Partea bună este că în urma unor astfel de situații se nasc cele mai amuzante întâmplări. Ele sunt menite să îți schimbe radical starea de spirit.

Leșini de râs! Iată cum sună bancul zilei de miercuri

Un domn într-o mașină își dă seama că s-a rătăcit…

Trage pe dreapta și întreabă pe cineva care tocmai trecea pe stradă:

– Scuzați-ma! Ați putea să mă ajutați? Am întâlnire la două cu un prieten, sunt deja în întârziere cu jumătate de oră și nu știu unde mă aflu.

– Bineînțeles, răspunde celălalt. Vă aflați la 7 km de centrul orașului, între 40 și 42 de grade latitudine nordică și 58 și 60 de grade longitudine estică!

– Sunteți inginer, așa e?

– Da, domnule. Cum ați ghicit?

– Foarte ușor. Tot ce mi-ați spus e tehnic corect, însă practic inutil. Sunt tot pierdut, voi ajunge târziu și nu știu ce să fac cu informațiile primite!

Colaj Substantial

– Dumneavoastră sunteți politician, adevărat?

– Da, domnule, răspunde mândru cel din mașină. Cum ați dedus asta?

– Nu știți unde sunteți, nici încotro vă îndreptați, ați făcut o promisiune pe care nu o puteți îndeplini și așteptați că altcineva să vă rezolve problema!

De fapt, sunteți exact în aceeași situație în care erați înainte de a mă întreba, dar acum, din nu știu ce motiv, pare că e vina mea!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!