Leșini de râs după ce vei citi unul dintre cele mai bune bancuri

Bancurile cu medici și cu amanți au reușit dintotdeauna să readucă pe buzele oamenilor un zâmbet larg. Acesta este rolul lor și se pare că-și fac foarte bine treaba. Așadar, din întreaga colecție de glume existente pe piață, am selectat unul de-a dreptul amuzant pentru tine. Este vorba despre un medic care are o aventură cu o altă femeie. Vestea că amanta sa este însărcinată îi creează atât panică, dar și amuzament. Cel mai bine te las să citești chiar tu bancul până la capăt și să te bucuri de câteva minute bune de râs. 

Cel mai bun prieten al omului și aliat împotriva tristeții și a stărilor de supărare, umorul vine în slujba cetățeanului. Reușete să-l binedispună și să-l ajute să se relaxeze, mai ales după o zi extrem de încărcată. Chiar însăși oamenii de știință au descoperit că umorul este un element important. Asigură o imunitate ridicată și o stare de sănătate fără prea multe probleme. Iată cum sună bancul pe care l-am pregătit astăzi pentru tine.

Uite cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu medici

social media

Un doctor avea o amantă și dupa vreo 6 luni de la ultima lor aventură, vine tipa și îi spune:
– Am pus-o, sunt însărcinată și nu mai pot să fac nimic.
– Asta e, îi răspunde doctorul, fă-l, că vedem noi cum ne descurcăm.
După ce naște tipa au ei grijă un timp de copil, până vine un popă la consult:
– Dom’ doctor, mă doare burta rău de tot.
– Irnediat îți fac o injectie și te rezolv părinte. li face doctorul un somnifer, iar când se trezește popa, vede un copil lânga el.
– Ai născut, părinte!
– Binecuvântat fie Domnul, dacă am născut… E al meu și-l iau acasă.
După vreo 20 de ani popa trăgea să moară și își cheama fiul la căpătâi.
– Măi băiete, hai să-ți spun secretul vieții tale: eu nu sunt tatăl tău, eu sunt mama ta. Tatăl tău e clopotarul!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!