Cele mai amuzante bancuri.

Este vineri, de aceea ți-am pregătit un super-banc pentru momentele de relaxare. Protagoniștii povestioarei de astăzi sunt un bătrân ceasornicar și fiul său. Tatăl îi dă mai multe sfaturi tânărului, iar după ce ajunge ceasornicar, oamenii se plâng de munca acestuia. 

Bancul zilei

Un ceasornicar bătrân, în prag de pensionare, îi dă sfaturi fiului său, tot ceasornicar.
– Fiule, ca mâine o să-mi iei locul. Să te porţi frumos cu toată lumea, dar în special cu nea Vasile.
– Da, tată.
Iese ceasornicarul la pensie şi se instalează fiul său în locul lui. Într-o bună zi, vine nea Vasile cu un ceas defect.
Ceasornicarul îl desface, vede că avea un fir de păr căzut peste mecanism, scoate firul de păr şi vede că ceasul mergea bine.
I-l dă lui nea Vasile, după care se duce la taică-su.
– Măi tată, nepriceput mai eşti. Lui nea Vasile i se strica des ceasul pentru că era un fir de păr căzut înăuntru.
– Nepriceput eşti tu, fiule! De la firul acela de păr avem şi casă, şi maşină…

Bancul zilei / Un ceasornicar bătrân, în prag de pensionare, îi dă sfaturi fiului său, tot ceasornicar
Colaj Substantial

Un alt banc amuzant

Un bărbat se plimbă pe o plajă şi la un moment dat se împiedică de o lampă îngropată în nisip. O ridică şi o scutură, când apare un duh.

– Bine, bine, m-ai eliberat din lampă. O să-ţi îndeplinesc o dorinţă.

– Totdeauna am vrut sa merg în Hawai, dar am rău de mare şi mi-e frică de avion. Poţi să construieşti un pod până acolo, ca să pot merge cu maşina ?

– Asta e imposibil. Gândeşte-te la logistica necesară! Cum pui piloni pe fundul oceanului? Gândeşte-te cât ciment, cât oţel! În nici un caz. Pune-ţi altă dorinţă !

– Stii, am fost însurat de patru ori. Soţiile mele toate au spus ca sunt un nesimţit şi un insensibil. Aş vrea să înţeleg femeile…

– Podul să fie cu două benzi sau cu patru?

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.