E momentul să râzi cu poftă? Și ce motiv mai bun ai avea, decât să te delectezi cu un banc bun? Știm că glumele cu bărbați și femei se numără printre preferatele voastre, așa că sport la râs!

Pentru a te relaxa, ți-am pregătit un banc care să te mai destindă puțin și să-ți redea energia. În plus, o zi fără să zâmbești, e o zi pierdută, așa că noi îți venim în ajutor, cu cel mai bun banc al zilei. Cu siguranță vei râde și le vei împărtăși și prietenilor tăi colecția noastră de bancuri tari.

Profită de această zi bucurându-te de cele mai bune bancuri și glume de pe site-ul nostru. Iată un banc care are ca temă o relație tipică de familie. Mulți vă veți regăsi cu siguranță în această povestioară amuzantă! Așa că nu mai lungim preludiul și vă dorim să aveți o porție copioasă de râs!

Bancul de sâmbătă

Un bărbat se întoarce acasă roşu la faţă şi transpirat.
– Ai băut! zice soţia.
– Nicio picătură!
– Dar abia te ţii pe picioare! Spune sincer, cât ai băut?
– Nu am băut.
– Atunci repetă ce zic eu: un vultur stă pe pisc cu-n pix în plisc.
– Am băut.

Bancul zilei / Un bărbat se întoarce acasă roşu la faţă şi transpirat
Social media

Alte bancuri haioase

1. Autobuzul pleacă din stație și după el aleargă o doamnă.
Pasagerii, miloși, îl roagă pe șofer să oprească și doamna urcă bucuroasă
– Am reușit, mulțumesc! Acum, biletele la control, vă rog!

2. Doi bărbați stăteau de vorbă:

– Am auzit că te-ai însurat. Ce te-a apucat?
– Nu mai voiam să umblu cu alte femei.
– Și acum?
– Acum vreau…

3. Mărturii la Tribunal:

Soţul: Intru în casă şi-mi văd femeia în pielea goală pe pat, geamul deschis. Mă uit pe geam şi văd pe unul în chiloţi, alergând. Iau noptiera şi arunc după el.

Soţia: Era cald. M-am dezbrăcat, am deschis geamul, văd cum întră dobitocul ăsta şi fără să zică ceva aruncă cu noptiera prin geam.

Victima: Eu sunt sportiv. Alerg în fiecare zi pe acel traseu. Întorc capul şi văd cum zboară o noptieră spre mine…

Martorul: Eu nici nu ştiu ce caut aici!!! Stăteam liniştit în noptieră…

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.