Bancurile cu mașini se numără printre preferatele bărbaților. De-a lungul anilor, tot mai multe glume despre acest subiect au fost făcute. La rândul lor, ele au reușit să binedispună oamenii care se aflau într-un moment mai puțin al vieții lor. 

Știm deja că bărbații sunt pasionați de mașini. De cele mai multe ori, acestea devin principalul lor subiect de discuție. Partea bună este că imaginația unora a mers atât de departe încât a luat naștere cel mai bun banc despre mașinile Dacia. Citește-l până la capăt și vei râde cu lacrimi.

Leșini de râs! Este unul dintre cele mai bune bancuri cu mașini Dacia

Un bărbat de vreo 75 de ani meșterea la o Dacia 1100 ce l-a lăsat în drum. Capotă ridicată , trusa de chei, chin.. și iar chin.. Oprește un Jeep cu doi flăcăiandri..

– Ce-ai pățit moșule ?

– Nu mai pornește !

– Nu te mai chinui, hai că te tragem noi.. Inchide moșul capota , strânge sculele și băieții ii remorchează Dacia…

– Moșule, nu mergem tare, mergem cu 60 km/h.. dacă vezi că depășim această viteză dai fleshuri din far .. Clar ?

social media

– Clar, zice moșu.. Și pornesc la drum așa cum au stabilit . Numai că , într-o comună , unul cu un Mercedes îi depășește în mare viteză. Ăștia cu Jeep-ul să se lase mai prejos ?

– Ce mă ne-a depășit ăsta ? Și baga viteză și ei după Mercedes.. Și unde mai zici că în acea comună era și un radar al Poliției Rutiere.. La Postul de Poliție doi agenți predau serviciul între ei.. Unul zice:

– Bă ! am 25 de ani de poliție, dar ce-am văzut azi este demn de Cartea Recordurilor !

– Ce-ai văzut? zice celălalt mirat .

– Bă, venea un Mercedes ce rula cu 180 km/h , în urma lui unu cu un Jeep cu 200 km/h , iar în spatelele lui altul cu o Dacia 1100 ce-i făcea blițuri Jeep-ului să se ferească din cale!