Menite pentru a crea atmosferă și a îndepărta stresul, umorul este la mare căutare. Mai ales în ziua de astăzi, când suntem înconjurați de diverse evenimente și întâmplări nu foarte plăcute. Astfel reușesc oamenii să treacă mai ușor peste problemele și grijile pe care le au. 

Așadar, am prezentat pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri. Doi soți care jucau golf au avut parte de o situație de-a dreptul amuzantă.

Leșini de râs! Citește bancul până la capăt, încât nu te aștepți la un final atât de amuzant

Un bărbat cu nevasta lui jucau golf. Lovește soțul mingea cu crosa și… ghinion … mingea sparge geamul unei case de la marginea terenului de golf.

Se duc soțul cu soția să vadă care e paguba și le deschide un bărbat mare, înalt și gras.
Soțul incepe să își ceară scuze, ii oferă niște bani dar ăsta zice:
– Eu trebuie să vă mulțumesc. Vedeți voi.. mingea a spart geamul, a intrat in casă și a spart lampa asta in care eu stau inchis de 1000 de ani.Eu sunt Duhul Lămpii și fiecare dintre noi 3 poate să îți pună câte o dorință.

social media

Soțul zice:
– Eu intotdeauna mi-am dorit lanțul meu de restaurante.
– Se face, zice duhul.
– Si eu intotdeauna am vrut să am lanțul meu de saloane de frumusețe, adaugă nevasta.
– Nicio problemă.
– Dar tu Duhule, ce îți doresti? intreabă soțul.
– Păi vedeți voi… așa cum ziceam… am stat inchis de 1000 de ani in lampă și tare mi-aș dori să am și eu o femeie, așa că eu vreau să merg sus cu soția ta și să facem dragoste timp de 3 ore.
Aștia ce să facă? Pentru că fiecare a obținut ce a vrut, sunt de acord și Duhul urcă cu nevasta în dormitor în timp ce soțul rămâne jos să se uite la televizor.
După 3 ore, soția și duhul coborau scarile.
– A fost absolut uimitor, ii zice soția Duhului.
– Mda… De fapt ceea ce este absolut uimitor este că soțul tău încă mai crede în duhuri din lămpi…