Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei de luni

Bancurile au reprezentat dintotdeauna cea mai bună formă pentru alungarea stărilor negative. Umorul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune antidepresive, cu efecte garantate. Nu putem nega faptul că măcar o singură dată în viața starea noastră de spirit s-a îmbunătățit radical după ce am citit un banc bun. Ei bine, nu trebuie să uităm faptul că umorul este aliatul numărul unu împotriva tristeții. 

Se spune că un banc pe zi ține medicul deoparte. Așa și este, încât cercetătorii americani au făcut noi descoperiri. Potrivit ultimelor studii, efectele umorului sunt de-a dreptul benefice. S-a demonstrat că oamenii care râd mai mult au un stil de viață mult mai sănătos. Sistemul imunitar este îmbunătățit, iar sănătatea mentală este îmbunătățită.

Bancul zilei de astăzi. Nu ai cum să nu râzi!

Pentru astăzi îți punem la dispoziție unul dintre cele mai bune bancuri despre infidelitate. Este vorba despre un bărbat căsătorit. Tentația este mult prea mare încât să se abțină, din acest motiv alege să rămână singur cu secretara sa. Însă cel mai bine citește tu bancul până la capăt și bucură-te de câteva minute de râs.

Colaj Substanțial

Un bărbat căsătorit se hotărăşte să rămână peste program cu secretara sa, o tipă foarte sexy. Aşa că îi telefonează soţiei şi inventează o scuză, iar apoi o invită pe secretară la cină. Seara se dovedeşte un succes, iar cei doi sfârşesc în apartamentul secretarei. După două ore de amor, tipul se duce în baie să se aranjeze, dar ghinion: observă o pată vânătă pe gât, rezultat al muşcăturilor senzualei secretare. Tipul intra în panică şi încearcă să se gândească la o scuză pentru soţie. Ajuns acasă, imediat ce deschide uşa, cainele îi iese vesel în întâmpinare. Imediat îi vine ideea salvatoare: se trânteşte pe covor, simulând o luptă cu câinele, apoi se ridică, acoperindu-şi gâtul cu mâna:
– Ia uite, dragă, ce mi-a făcut nebunul ăsta de câine!
– Ţie? Asta e nimica toată! Uite ce mi-a făcut mie la sâni!, spuse tipa descheindu-şi bluza.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!