Când ești prea obosit sau trist, citește rubrica noastră de bancuri

Suntem la mijlocul săptămânii și ar fi cazul să începem să gândim din ce în ce mai pozitiv. Sfârșitul de săptămână este aproape, prin urmare, nu avem motive de a fi încrâncenați sau supărați. Știm că munca este obositoare, dar nimic nu se compară cu momentul în care vă așezați în pat să răsfoiți ultimele știri și dați peste cele mai bune bancuri. Noi suntem cei mai fericiți când știm că v-am făcut și pe voi să zâmbiți. 

Bancul zilei

Un actor extrem de pretențios îi spune regizorului:
– Uite ce e, vorbește cu producătorul. Nu accept ca în acest film istoric să se umble cu butaforii. La scena celor două ospețe, vânatul să fie vânat autentic, vinul de Rin să fie vin de Rin și păstrăvii sa fie păstrăvi!
După un timp, regizorul vine cu răspunsul:
– Producătorul e de acord, cu condiția ca, la scena finală, otrava să fie otravă!

Alte bancuri amuzante

Un american și un român sunt cazați în aceeași cameră, de la etajul 30 al unui hotel. A doua zi românul zace zdrobit pe asfalt. La anchetă americanul a declarat că se cunoscuseră la recepție. Americanul declară:
– Eu am urcat cu liftul ca la noi, românul pe jos, ca la ei. Am coborât împreună la bar. Eu mi-am luat pe genunchi o blondă, ca la noi, iar el o brunetă, ca la ei. Am urcat sus cu fetele. Când au venit soții lor eu am scos pistolul, ca la noi, iar el s-a aruncat pe geam, ca la ei.

Bancul zilei / Un actor extrem de pretențios i se adresează regizorului său
Arhivă

În apartamentul unei familii care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică și electrică, un reporter întreabă:
– Ce faceți dacă vă este frig?
– Ne strângem în jurul lumânării.
– Dar dacă este foarte frig?
– Ne apropiem și mai mult de ea.
– Dar dacă este ger cu temperatură sub -20 C?
– În acest caz, aprindem lumânarea.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii