Cele mai amuzante bancuri

Este luni, început se săptămână, așa că pentru a ne dezmorți aven nevoie de un banc, care să ne aducă zâmbetul pe buze. Am pregătit unul care cu siguranță te va amuza copios. Protagoniștii de astăzi sunt trei ruși, care călătoresc cu trenul. Discuția dintre ei și deznodământul sunt hilare.

Bancul zilei

Trei ruşi călătoreau în aceeaşi cuşetă dintr-un tren trans-siberian. Unul dintre ei citea un ziar, în timp ce ceilalţi doi spuneau bancuri cu Putin. Enervat de faptul că nu putea citi în linişte ziarul, primul rus s-a hotărât să le joace o festă celor doi. A ieşit discret din cuşetă şi a comandat însoţitorului de vagon trei ceaiuri, cu menţiunea să-i fie aduse exact peste 10 minute. A reintrat în cuşetă şi, după nouă minute, le-a spus celor doi:

– Băieţi, ar trebui s-o lăsaţi mai moale cu bancurile politice în tren. FSB-ul are microfoane în toate cuşetele şi compartimentele.

– Rahat, hai să fim serioşi! Cine a mai auzit de microfoane în trenuri în zilele noastre?

– Serios, hai să vă arăt. După care, a spus cu glas tare: „Domnule maior, trei ceaiuri, vă rog!”

N-au trecut decât câteva secunde şi însoţitorul vagonului a intrat cu cele trei ceaiuri. Cei doi călători s-au albit la faţă şi nu au mai scos nici un cuvânt până s-au culcat. Dimineaţa, tipul glumeţ s-a trezit singur în compartiment. Curios, l-a întrebat pe însoțitor unde sunt cei doi. Acesta i-a spus că, în timpul nopţii, cei doi au fost săltaţi de FSB.

– Bine, bine, dar pe mine de ce m-au lăsat în pace?

– Domnului maior i-a plăcut poanta cu ceaiul.

Bancul zilei | Trei ruşi călătoreau în aceeaşi cuşetă într-un tren
Pexels

Alte bancuri amuzante

Un tip vine la doctor şi povesteşte:

– Prima dată când am prins-o pe soţia mea că m-a înşelat, am venit mai devreme de la serviciu. M-am supărat teribil, însă ea mi-a făcut o cafea şi m-am mai calmat. A doua oară, la fel, am ajuns mai devreme acasă. Normal că m-am supărat din nou, dar ea mi-a făcut iar o cafea şi m-am calmat. Am prins-o şi a treia oară, a patra oară şi de mai multe ori de atunci

– Bine, domne, intervine doctorul iritat, şi la mine de ce ai venit?

– Păi am venit să vă întreb: Nu cumva îmi face rău atâta cafea?!

 

Un poliţist vine într-o zi acasă cu un televizor ultimul răcnet.

– De unde ai televizorul?, întreabă soţia.

– L-am câştigat la un concurs organizat de Poliţie.

– Ce fel de concurs?

– De matematică.

– Şi ce v-au dat de făcut?

– Cât fac 5×5? Iar eu, cu 17, am ieşit pe locul trei.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.