Cele mai amuzante bancuri

Este marți, suntem încă la început de săptămână și avem nevoie de ceva care să ne anime. Așa că am pregătit pentru tine un banc care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este un tip pasionat de vânătoare. Acesta este pus să aleagă între o partidă de vânătoare cu prietenii sau o zi pasională alături de soție. Alegerea acestuia, dar și deznodământul sunt hilare.

Bancul zilei

Trei prieteni aveau obiceiul să meargă la vânătoare în weekend. Într-o vineri, soţia unuia dintre ei îi zice că weekend-ul ăsta nu îl lasă să plece. Acesta, ca să nu înceapă un scandal, rămâne. Ceilalţi doi pleacă spre cabană. Când ajung îl văd pe al treilea deja acolo:

– Cum de eşti aici? Cum ţi-ai convins nevasta să te lase să vii?

– Pai eram acasă, stăteam în fotoliul meu, când vine soţia la mine îmbrăcată doar în lenjerie intimă, mă ia de braţ, mă duce în dormitor, acolo numai lumânări, petale pe pat, se pune în pat, îmi zice să o leg cu cătuşe de pat, o leg, şi apoi îmi zice să fac ce vreau eu. Deci, iată-mă aici.

Bancul zilei  | Trei prieteni aveau obiceiul să meargă la vânătoare în weekend

Alte bancuri amuzante

Un avocat era bucuros că fiul său terminase Dreptul şi astfel putea să-i calce pe urme. Trece ceva timp şi avocatul cel tânăr preia cazurile tatălui său, acesta ieşind la pensie. Într-o zi vine bucuros acasă şi îi zice tatălui.

– Tată, ştii cazul ăla pe care n-ai putut tu să-l rezolvi în 25 de ani!

– Da, fiule!

– Păi eu l-am rezolvat într-o săptămâna!

– Foarte bine, fiule, dar să nu uiţi că acel caz te-a ţinut pe ţine la şcoală, la liceu, la facultate şi mai rămânea şi de-o vacanţă…

 

Curajosul vine acasă beat la trei dimineața. Nevasta îl așteaptă la ușă , cu mătura în mână. Curajosul o întreabă:

– Vrei să mături, sau vrei să zbori undeva?

Neînfricatul ajunge beat acasă la trei dimineața. Duhnește a parfum și are cămașa mâzgălita cu ruj. Își apucă soția de fund și îi zice:

– Acum e rândul tău.

Îndrăznețul vine acasă beat la trei dimineața. Soția lui stă în pat, trează. Îndrăznețul apucă un scaun și îl așează lângă pat.

– Ce faci cu ăsta?, întreabă nevasta, înfuriată la culme.

– Vreau să stau în primul rând când începi circul.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.