Bancul zilei va fi foarte amuzant și veți râde copios. Întâmplarea prin care va trece Steve, personajul nostru, este una hilară și foarte comică. 

Bancul zilei

Când a aflat că urma să moștenească o avere de la tatăl lui – care era bolnav și urma să moară curând – Steve s-a gândit că are nevoie de o soție cu care să se bucure de avere. Într-o seară, la o întâlnire de afaceri, a văzut o femeie frumoasă cum nu mai văzuse până atunci. Se apropie de ea, se prezintă politicos și îi spune:
– Știu ca arăt ca un om obișnuit, dar în scurt timp tatăl meu va muri și eu voi moșteni 20 de milioane de dolari. Impresionată, femeia ii cere adresa și telefonul pe care Steve i le da cu mare plăcere și cu mare speranță. Peste o săptămână, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitregă.

Alte bancuri haioase

O studentă foarte încrezătoare în forţele proprii, după multe încercări de a promova testul oral la Filozofie, îi spune deschisă profesorului examinator:
– Domnule profesor, fac orice dacă mă treceţi examenul!
– Orice, orice?! o întreabă profesorul zâmbind cu subînţeles.
– Da, absolut orice, îi răspunde studenta surâzând ştrengăreşte.
– Atunci du-te şi învaţă, îi spune profesorul!

Colaj Substantial

Un nebun scapă de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmărit o femeie. Femeia simte ca e urmărită, nebunul după ea.
Tipa grăbește pasul, nebunul după ea, fuge disperata fuge ca si cum ar fi urmărită de apocalipsa fuge de parcă toată viața ei ar fi fugit, fuge fără sa vadă nimic, fără să gândească, fără să simtă, dar fuge disperat și lacrimile ii curg șiroaie. îi cad pantofii și i se rup hainele.
Nebunul fuge după ea și o prinde. O proptește de un perete, se uita atent si cu o privire criminală la ea, se uita în ochii femeii care erau mai mult morți decât vii.
Femeia era așa de speriată încât aproape ca nu mai respiră.
El o întreabă:
– Ești vie?
Cu o ultima licărire de speranță și cu glasul deznădăjduit ea îi răspunde:
– Da.
la care nebunul:
– Și atunci de ce nu faci struguri?