Nu uita că în momentul tău de pauză trebuie să citești cele mai savuroase glume

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul săptămânii. Este momentul să ne mai relaxăm creierul și să ne detașăm pentru câteva minute de problemele de zi cu zi. Pentru a avea spor în tot ceea ce facem, trebuie să luăm din când în când o pauză și să citim câteva bancuri bune pentru a ne detașa de circumstanțele nefavorabile. 

Bancul zilei

Soțul și soția aveau un câine rău. Se hotărăsc să scape de el.
Soțul ia câinele se urcă în mașina și-l duce la câteva străzi distanță, îl lasă acolo. Se întoarce soțul acasă și peste 2 ore, hop și câinele la ușă.
A doua zi, se urcă soțul în mașină, ia câinele și-l duce în alt cartier. Se întoarce acasă, peste 2 ore, iar apare câinele la ușă.
A treia zi, ia ăsta câinele îl bagă în mașină, da ture prin oraș, o ia pe tot felul de străzi, se învârte… Lasă câinele se urca în mașină și pleacă.
Peste 2 ore sună telefonul în casă. Răspunde nevasta…
Soțul: – Nevastă, s-a întors câinele acasă?
Nevasta: – Da, s-a întors.
Soțul: – Dă-l la telefon că m-am pierdut.

Alte bancuri amuzante

Vineri seara într-un cuib de berze. Apar pe rând Barza și Bărzoiul.
Barza, obosită, terminată, nervoasă:
– Vai, vai, ce zi cumplită, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de țigani, mizerie, murdărie, m-au înjurat, m-au bătut, uite am pierdut și telenovelele de la TV… Nu mai pot!
Bărzoiul, dimpotrivă, vesel și bine dispus:
– Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocați, de patroni, m-au cinstit, o băuturică, o măslină, să tot am zile de lucru ca azi! Da’ puștiul, Bărzăunele, pe unde umblă?
Tocmai atunci intră și Bărzăunele.
– Unde-ai fost, mă?
– Păi la joacă. Am băgat spaima în niște studenți prin Grozăvești.

Bancul zilei / Soțul și soția aveau un câine rău, iar cei doi se hotărăsc să scape de el
Arhivă

Unui șoricel îi plăcea să iasă din ascunzătoare, dar se temea teribil de pisică. A ieșit până la urmă. Ascultă cu atenție și percepe un zgomot ușor de labe pe parchetul din cameră. Apoi aude lătrături.
– Uf, e doar câinele. Drumul e liber…
Iese. Dar chiar în clipa aceea pisica îl prinde între gheare și îi spune:
– Vezi ce bine este să știi limbi străine?

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii