Cele mai amuzante bancuri

Este joi, doar o zi ne mai desparte de weekend, așa că putem deja să ne destindem puțin. Am pregătit pentru tine un banc bun, care cu siguranță îți va aduce un zâmbet pe buze și voie bună. Protagonista de astăzi este o tânără soție ce vine târziu și beată acasă. Pentru a evita un scandal cu soțul găsește o metodă prin care să îl păcălească. Deznodământul este hilar.

Bancul zilei

Acum doua zile, am fost invitată la o petrecere numai cu femei și i-am promis soțului că mă întorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simțeam bine, șampania curgea, așa că doar pe la 3 dimineața m-am îndreptat spre casă, beata criță.

Tocmai când am ajuns la ușă, ceasul cu cuc, din holul casei, a început să cânte de trei ori. Dându-mi seama că soțul meu o să se trezească și o să-l audă, am mai făcut eu cu-cu de încă nouă ori. Am fost tare mândra de ce idee geniala am avut – chiar fiind beata pulbere – ca să evit un conflict familial.

A doua zi dimineața, soțul meu m-a întrebat la ce ora am venit și când i-am spus ca la 12, nu a părut foarte surprins. Uufff, am scăpat! mi-am zis.

După puțin timp, însa, mi-a spus că trebuie să ne cumpărăm un nou ceas cu cuc. L-am întrebat de ce.

– Pai, astă noapte, cucul a cântat de trei ori, apoi a zis „la naiba“, a mai cântat de patru ori, și-a dres vocea, a mai cântat de trei ori, s-a hlizit, a mai cântat de doua ori, după care a râs un sfert de oră.

Bancul zilei | Soția vine beată de la club și încearcă să își păcălească soțul
Colaj Substantial

Alte bancuri amuzante

Un tip observa că, prietenul său, un bărbat destul de solid, liniștit, deodată începu să poarte un cercel în ureche.

Tipul se hotărâ să-l întrebe:

– De când ai început să te împodobești așa?

– Vorbești despre cercel?

– Sigur.

– Pai… De când soția la găsit în patul nostru.

 

Un tip, necăjit, vorbeşte cu ginecologul soţiei lui:

– Doctore, sunt căsătorit de trei ani. În primul an, nevastă-mea a născut un băiat, în al doilea an, a născut gemeni, în al treilea an, tripleţi… Ce mă fac?

– Nu vă îngrijoraţi. Mai mult de şase deodată nu se poate!

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.