Ești gata să dai startul la râs de dimineață? Suntem siguri că bancul de astăzi îți va face ziua mai frumoasă și îți va reda buna dispoziție!

Adesea, bancurile cu pompieri, polițiști și alte derivate au un mare impact asupra amatorilor de glume. Se numără printre cele mai amuzante și căutate bancuri, așa că știam noi de ce v-am pregătit unul! În această dimineață vei râde în hohote cu siguranță!

Bancul de joi cu pompieri

Șeful pompierilor intră în clădire, încet, relaxat, cu mâinile în buzunare, fredonând uşor o melodie veselă:
– Băieţi, echipaţi-vă încet, încet, sistematic, spălaţi maşina cu foarte multa grijă, să arate ca nouă. Atenţie la toate detaliile! Să fiţi prezentabili şi îngrijiţi. Luaţi ceva apa, nu multă, făceţi-vă siesta şi apoi mergeţi la incendiu cu grijă, fără să aveţi viteză mare, fără să stârniţi praful, fiţi atenţi la stopuri, la trafic, la tot… Arde clădirea guvernului de ceva vreme şi ăia sunt blocaţi cu toţii înăuntru.

Bancul zilei / Șeful pompierilor intră în clădire, încet, relaxat, cu mâinile în buzunare, fredonând uşor o...
Sursa: Colaj Substanțial

Alte bancuri caraghioase cu și despre pompieri. Vei râde cu lacrimi!

 • În curtea regiei de pompieri intră un băiețel călare pe un cărucior de butelii pe care lipise coli roșii de hârtie și o scăriță pe una din laturi.
  Copilul avea o cască de pompier, o secure mică din plastic legată la mijloc și ținea în mână un mic furtun de plastic. Mirat, pompierul observă că la căruciorul de butelii erau înhămați un câine și un motan. Dar în vreme ce câinele era legat de lesă, motanul era legat de testicule.
  Pompierul îi spune atunci copilului:
  – Salutare colega, ce camion de pompieri mișto ai! Dar nu ai merge mai repede dacă ai lega funia de zgarda motanului, la fel cum ai legat de câine?
  – Aveți dreptate nenea, aș merge mai repede, dar nu aș mai avea sirenă!
 • În timpul unui incendiu, o femeie rămăsese blocată cu copilul la etajul patru. Pompierii i-au zis să arunce copilul în plasă şi după aia să sară şi ea, asta nu şi nu… Până la urmă, iese din mulţime un negru masiv şi-i spune:
  – Sunt jucător profesionist de fotbal american şi pot să prind orice fel de minge.
  După câteva minute, tipa este de acord şi îi aruncă copilul, ăsta îl prinde uşor, toată lumea aplaudă, fluieră, şi apoi ăsta ia copilul, îl ridică în aer, îl aruncă la pământ şi răcneşte:
  -Touchdown!
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.