Leșini de râs după ce vei citi unul dintre cele mai bune bancuri cu blonde

Bancurile cu blonde au fost dintotdeauna cele mai povestit și mai amuzante. Cu scopul de a transpune o întâmplare din viața reală într-una de-a dreptul comică, umorul a dat dovadă că își face destul de bine treaba. Desigur, bancurile cu blonde nu reprezintă un atac asupra femeilor din această categorie. Și nu sunt menite să jignească inteligența acestora. 

Umorul are puterea de a acționa ca un adevărat antidepresiv, mai ales în momentele în care traversezi o perioadă instabillă din punct de vedere emoțional. Toți avem momente atât bune, cât și mai puțin bune. Important e să reușim să găsim varianta ajutătoare. Iar bancurile sunt o variantă extrem de accesibilă.

Leșini de râs! Iată cum sună bancul zilei de astăzi, în care protagoniste sunt două femei blonde

Scrisoare de la o mamă blondă, pentru fiica ei, tot blondă
Bună, draga mea fiică!

Arhivă

Dacă ai primit această scrisoare, înseamnă că ea a ajuns la tine, dacă n-ai primit-o, dă-mi de știre și îți voi scrie alta.
Tatăl tău a găsit un nou loc de muncă, acum sub el se află 500 de oameni, este șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar pentru că nu știm sexul, încă nu știu dacă vei deveni mătușă sau unchi. Mi-a spus că, dacă va fi fată, o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să își numească copilul „Mama”.
Fratele tău, a avut o peripeție: a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A fost nevoit să meargă 10 km pe jos până acasă să ia cheile de rezervă și să ne elibereze pe toți din mașină.
Dacă o vei întâlni pe verișoara ta transmite-i salutări, dacă n-ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic.

Cu drag,
Mama ta

P.S. Am vrut să pun și niște bani, dar am închis deja plicul.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!