Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Bancurile sunt aliatul numărul unu împotriva plictiselii și a stărilor de depresie sau anxietate. Românii iubesc umorul și fac din asta o adevărată ocupație în timpul liber. Nu putem nega că la aproape orice întâlnire cu prietenii se obișnuiește să fie cineva care mereu spune bancuri și îi face pe ceilalți să râdă cu gura până la urechi. 

Așadar, cum nicio zi nu poate trece fără a râde măcar câteva secunde, ți-am pus la dispoziție unul dintre cele mai amuzante bancuri. Este vorba despre o mamă care îi trimite fiicei sale o scrisoare. Finalul este amuzant și îți garantăm că vei râde cu gura până la urechi.

Leșini de râs! Iată ce scrisoare îi trimite o mamă fiicei sale. Finalul este hilar!

social media

Scrisoare de la o mamă blondă, pentru fiica ei, tot blondă
Bună, draga mea fiică!

Dacă ai primit această scrisoare, înseamnă că ea a ajuns la tine, dacă n-ai primit-o, dă-mi de știre și îți voi scrie alta.

Tatăl tău a găsit un nou loc de muncă, acum sub el se află 500 de oameni, este șef cosaș la cimitir. Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar pentru că nu știm sexul, încă nu știu dacă vei deveni mătușă sau unchi.

Mi-a spus că, dacă va fi fată, o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să își numească copilul „Mama”.
Fratele tău, a avut o peripeție: a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A fost nevoit să meargă 10 km pe jos până acasă să ia cheile de rezervă și să ne elibereze pe toți din mașină.

Dacă o vei întâlni pe verișoara ta transmite-i salutări, dacă n-ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic.

Cu drag, Mama ta

P.S. Am vrut să pun și niște bani, dar am închis deja plicul.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!