Cele mai amuzante bancuri

Este zi de weekend și avem nevoie de un banc bun care să ne aducă zâmbetul pe buze și să ridice atmosfera. Protagonistul de astăzi este un bărbat ce încearcă să urmeze exemplu unui coleg de muncă și să fie mult mai drăgăstos cu soția sa. Felul în care femeia primește schimbare și reacția ei sunt hilare.

Bancul zilei

Un tip îşi roagă colegul de muncă să vină să îl ajute să-şi pună parchetul în casă. Se termină munca, se duc acasă la coleg, acesta intră pe uşă, se duce direct la soţie, o îmbrăţişează, o sărută, îi spune cât de mult i-a lipsit la muncă, că o iubește.

Tipul rămâne un pic consternat.

– Cum faci să fii aşa drăgăstos cu soţia ta?

– De şase luni încoace, am învăţat că aşa e cel mai bine, şi suntem foarte fericiţi!

Tipul se duce şi el acasă, să încerce. Intră pe uşă, o îmbrăţişează puternic pe nevastă , îi spune în gura mare ca o iubeşte, dar aceasta izbucneşte în lacrimi.

– Ce-ai păţit , de ce plângi ?

– Asta e cea mai urâtă zi din viaţa mea! Mai întâi fiu-tu şi-a scrântit glezna cu bicicleta, apoi maşina de spălat s-a stricat şi acum mai vii şi tu beat acasă!

Bancul zilei | Romantismul nu funcționează în orice cuplu
Pexels

Alte bancuri amuzante

Ion se întoarce foarte târziu de la cârciumă şi o găseşte pe Maria dormind. Se dezbracă în linişte şi se aşează în pat lângă cu gândul că o să aibă parte de o partidă de amor.

O sărută pe spate şi apoi îi spune în şoaptă:

– Marie, nu am chiloţi…

Maria îi răspunde imediat:

– Culcă-te aşa şi lasă-mă să dorm. O să îţi spăl mâine o pereche.

 

Doi prieteni povesteau:

– Stai să vezi ce aventură beton am avut aseară şi cum s-a sfârşit. Am ajuns la spital cu o perie de WC înfipta în fund…

– Cum s-a întâmplat asta?

– Am întâlnit o tipă tare azi-noapte în club. Un lucru a condus la altul, până ne-am trezit la mine acasă.

– Și ea s-a dat la aşa chestii perverse?!

– Nu ea. Nevastă-mea!!! Era acasă…

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.