Este duminică, ultima zi de weekend. Bucură-te de câteva clipe de râs!

Bancurile cu și despre Ceaușescu fac parte din categoria celor mai răspândite și mai apreciate de publicul larg. Iubitorii de umor știu cum să deosebească un banc bun de unul mai puțin bun. Așadar, în cel de astăzi îți este prezentată vizita unei delegații la locurile de muncă. Iată cum stăteau lucrurile pe vremea lui Ceaușescu. Citește gluma până la capăt și bucură-te de câteva minute bune de râs. 

Dintotdeauna bancurile au avut puterea de a schimba starea de spirit și a ajuta oamenii să vadă partea plină a paharului. Este păcat să lași să treacă o zi fără să râzi, încât de pierdut ai doar tu.

Leșini de râs! Uite cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu Ceaușescu

Pe vremea lui Ceaușescu la o întreprindere se anunță vizita unei delegații. Scopul: condițiile de muncă, alimentația, curățenia.

Arhivă

Şeful unei secții se duce printre oameni în pauza de masă.

– Va trebui să veniți mâine cu câte ceva deosebit pentru masă. Ia să văd. Nea Mihai, ce mănânci acolo? A, parizer..

Să vii mâine cu salam de Sibiu. Tu, Costele, brânză cu roşii.. Să-ți aduci o friptură. Matale, nea Gică, ce naiba mănânci? Hamsii? Ai grijă cu ce vii mâine!

A doua zi are loc vizita, se fac observații, sunt avansate diverse sugestii, se dau indicații. Şeful de secție vine în hală să vorbească cu oamenii:

– Băieți, am ieşit bine, ar fi putut să fie mai curat în hala 3, salopetele puteau să fie scrobite şi călcate, dar în general a fost binişor. Cu mâncarea la fel.

Ah! Era să uit.. Ce dracu’, nea Gică, ieri mâncai hamsii şi azi ai venit cu icre negre, şi mai şi mâncai cu lingura, de i se umpluse gura de salivă directorului? Da’ de ce ai ochii aşa de roşii?

– Ei, ce să fie? Nimic! Poate unde am stat toată noaptea cu fiică-mea şi cu soția să scoatem ochii la hamsii!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!