Leșini de râs după ce vei citi unul dintre cele mai bune bancuri

Bancurile cu și despre naufragiați se numără printre cele mai apreciate de public. Iubitorii de umor știu cum să aprecieze toate aceste glume destul de reușite. Astfel, ne-am gândit că cel mai bun mod pentru a încheia zilele de weekend este prin citirea unui banc bun. Vei reuși astfel să te bucuri la maxim de efectele miraculoase care au fost descoperite de cercetătorii. 

Cercetătorii britanici au realizat o serie de teste pe baza umorului. Mai exact, în urma nenumăratelor studii s-a ajuns la concluzia că imunitatea este prima care are de câștigat. De asemenea, s-a mai constat faptul că persoanele care au luat parte la acest studiu au reușit să aibă o stare de sănătate din ce în ce mai bună.

Leșini de râs! Iată cum sună unul dintre cele mai bune bancuri ale zilei

Nu ai cum să îți controlezi râsul după ce vei citi acest banc. Este vorba despre un cuplu și un alt bărbat, care împreună naufragiază pe o bucată de insulă. Odată aflați acolo, aceștia… dar cel mai bine citește bancul până la capăt și îmbunătățește-ți starea de spirit.

Colaj Substantial

Pe o mică insulă formată dintr-un mic petic de nisip și un palmier, naufragiază trei persoane.

Un tânăr mariar și o blondă foarte frumoasă alături de soțul ei care era mult mai bătrân.

Din lipsă de ocupație, marinarul se urcă în palmier să doarmă, iar blonda și soțul ei stăteau întinși pe nisip și discutau.

La un moment dat, tânărul marinar strigă la cei doi:

– Băi, nu mai faceți dragoste!!!

Soțul foarte mirat:

– Nici nu făceam, cum poți să îți imaginezi așa ceva?

– Nu minții! De aici se vede foarte bine ceea ce faceți voi acolo!

– Tu ești nebun? întreabă soțul.

Marinarul coboară din copac și spune:

– Urcă-te în copac și spune ce vezi!

Soțul se urcă în copac și foarte mirat exclamă:

– Da, mă, de aici așa se vede! 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!