Este vineri, prin urmare momentul potrivit pentru o porție copioasă de râs. Așa cum te-am obișnuit, ți-am pregătit cele mai amuzante bancuri. Povestioară de astăzi prezintă discuția dintre un patron și un tânăr care își dorește să se angajeze. Iată dialogul hilar dintre cei doi. 

Bancul zilei

Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru:

– În primul rând, firma noastră este foarte obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi şters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici?

– O, da! Bineînţeles….

– În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Sunteţi sincer?

– O, da! Bineînţeles….

– Bine, pentru că nu există niciun covoraş la intrare….

Alte bancuri amuzante

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră, pentru a creşte productivitatea. Apoi, îi întreabă pe angajaţi dacă sunt de acord.

IONESCU: Eu propun să se lucreze câte zece ore pe zi pentru a mări profitul companiei.

POPESCU: Eu zic că putem lucra chiar doişpe ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenţei.

VASILESCU: Am putea să lucrăm şaişpe ore pe zi, suntem obligaţi să ne facem datoria. Directorul se arătă extrem de mulţumit de propuneri, când un individ mai retras intervine:

COBESCU: Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc. Pentru că acasă ne întâlnim cu nevestele şi riscăm să se nască tâmpiţi ca Ionescu, Popescu şi Vasilescu!

Bancul zilei / Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru
Colaj Substantial

Un tip se duce la Finanţe pentru un interviu.

– Sunteţi alergic la ceva?

– Da, la cofeină.

– Aţi lucrat pentru serviciul public înainte?

– Da, am lucrat în armată. Am fost în Afganistan de două ori.

– Asta vă va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post. Aveţi vreun handicap, de orice fel?

– Da. O mină a explodat lângă mine, când am fost acolo, şi mi-am pierdut ambele testicule. Intervievatorul face o grimasă şi, convins, spune:

– Bine! Aveţi suficiente puncte pentru a fi angajat. Programul normal zilnic este de la 8.00 la 16.00. Dar puteţi începe mâine la 12.00. Şi veţi veni în fiecare zi de la 12.00. Tipul este nedumerit şi întreabă:

– Dacă orele de lucru sunt de la 8.00 la 16.00, de ce vreţi să vin la 12.00? Eu nu vreau nici un tratament special…

– Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că acesta este un loc de muncă la Finanţe. În fiecare zi, de la 8.00 la 10.00, ne bem cafeaua, apoi, până la 12.00, ne scărpinăm la testicule. Dumneavoastră nu are niciun sens să veniţi de la 8.00.