O tânără care își procura banii într-un bordel a fost prinsă de bunica ei. Finalul este ireal

Bancurile sunt una dintre cele mai bune invenții ale omului. La această concluzie au ajuns și cercetătorii britanici, care au rămas fascinați de beneficiile pe care le au. Cauzatoare de umor, sănătatea psihică și a întregului organism va fi îmbunătățită. În urma unor studii pe care le-au efectuat pe baza câtorva oameni care sufereau de stări depresive și anxietate, la scurt timp după ce au citit mai multe glume și bancuri, starea lor s-a îmbunătățit considerabil. 

Bancul zilei de astăzi ilustrează o situație din cele din ziua de astăzi. Este vorba despre o femeie care oferă servicii sexuale într-un bordel. Nimeni din familia tinerei nu știa cum își procură ea banii. Ei bine, surpriza face ca bunica ei să fie cea care trecea pe lângă bordel și a avut un șoc. Finalul bancului este de-a dreptul amuzant. Citește bancul până la capăt, pentru a vedea ce turnură a luat întreaga poveste.

Nu ai cum să nu râzi! Iată experiența unei tinere care lucra într-un bordel

O tinerică muncea într-un bordel, fără ca cineva din familia ei să ştie de acest lucru. Totul în regulă, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, până într-o zi în care poliţia făcuse o razie.

pixabay

Toate prostituatele din bordel au fost scoase în strada şi puse în rând pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zonă şi imediat ce şi-a văzut nepoţica se duse ţintă spre ea: –

Ce faci, nepoţică draga? De ce stai la coadă?

– Păi, bunicuţo, ştii, am auzit că se dau portocale proaspete…

– Serios dragă? Păi hai că stă şi bunicuţa cu tine, că aş mânca şi eu… Ajung politiştii şi la băbuţă. Se mira unu:

– Doamnă, am trăit s-o văd şi pe asta…La vârsta dvs. mai puteţi? Băbuţa răspunse mândră:

– Îmi dau jos proteza şi le suuug!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!