Atunci când iei pauză la job, te poți înveseli cu cele mai tari glume

Se presupune că ziua de marți este cu ghinion. Totuși, dacă medităm puțin la acest aspect, este imposibil să crezi că vei avea o zi grea dacă citești bancurile de astăzi. Râsul creează bunăstare, ceea ce înseamnă că și tu vei fi pozitiv pe întreaga durată a zilei, iar stările negative vor sta departe de tine și nu vei atrage decât situații favorabile. 

(CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / O doamna intră în farmacie și îi cere farmacistului arsenic….)

Bancul zilei

O taxatoare se apropie într-un autobuz de un tip:
– Domnule, banii pentru călătorie.
Tipul, cam beat, deschizând buzunarul:
– Pune aici!

Alte bancuri amuzante

Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în față. Apare un șmecher, îi dă două palme, îi ia berea și o dă pe gât. Ăsta firav începe să plângă, să se tăvălească pe jos.
– Ce ai, mă? Plângi pentru o bere, așa bărbat ești tu?
– Cum să nu plâng? De dimineață m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă și mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în fața trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spânzur și se rupe funia, încerc să mă împușc și se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea și vii tu și o bei…

Bancul zilei / O taxatoare se apropie într-un autobuz de un tip
Arhivă

Examen la fizică, subiectul: fenomenul ionizării. La sfârșitul examenului, o blondă o întreabă pe colega ei de bancă din timpul examenului:
– Tu ai știut?
– Perfect! răspunde aceasta.
– Să-ți dea Dumnezeu sănătate, zice blonda, înseamnă că am știut și eu, pentru că am copiat cuvânt cu cuvânt de la tine.
Enervată și îngrijorată, bruneta care știuse îi spune blondei:
– Cum ai putut face una ca asta, acum o să ne prindă și o să ne pice pe amândouă!
– Fii serioasă, îi răspunde blonda care copiase, n-o să se prindă nimeni, pentru că am mai schimbat și eu pe ici, pe colo. De exemplu, unde tu ai pus Ion, eu am pus Gheorghe!

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii