Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Ce te ajută cel mai mult în zilele în care starea ta psihică nu este atât de bună? Un banc bun. El are puterea să îți readucă zâmbetul pe buze și să îți descrețească fruntea. Acest lucru este unul extrem de important, încât te va ajuta să treci mult mai ușor peste toate zilele mai puțin bune pe care le ai. 

Așadar, starea ta de spirit este importantă pentru noi. Tocmai din acest motiv vei regăsi mai jos unul dintre cele mai bune bancuri cu și despre femeile nimfomane. Iubitoare de amor, protagonista bancului este dispusă să ofere efectiv o avere celui care va respecta o singură cerință. Citește bancul și află de unul singur despre ce este vorba.

Nu ai cum să nu râzi! Este cel mai bun banc al zilei

O nimfomană super-bogată dă un anunţ într-un ziar naţional: „Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care îmi va oferi 100 de orgasme într-o noapte“.
A doua zi se prezintă la ea un american:
– Eu sunt rău, dar rău de tot şi-am să te rup în două! Trece americanul la treabă: o dată, de 10 ori, de 20 de ori, până cand nu mai poate.

social media

A treia zi vine un rus:
– Cucoană, fii pregătită de ce-i mai rău! Beau o vodcă şi vin! Şi începe rusul: o dată, de 10 ori, 20, 30 , 70, după care cedează şi el.
Într-un tarziu vine şi un ardelean:
– Domniţă dragă, mai e valabil anunţul cela?
– Normal că mai este!
– No, bine, c-am venit şi io să te dezmierd niţel, dar am o problemă: nu ştiu defel a număra.
– Pai, nu-ţi fă probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea.
– No bine dară! Şi începe şi ardeleanul; de 10 ori 30, 70, 90…
Nimfomana se sperie şi-şi spune în gand: Măi, dar cum să-i dau eu nespălatului ăstuia 1.000.000$? Şi am şi obosit.
Şi începe să trişeze: 91, 91, 93, 93, 93, 93.
– Dar bine, domniţă, dară n-o mai fost 93 o dată?
– Nu, mă, ţărane!
– Binelea coniţă. Ştii ce zic io, domniţă dragă, vezi că ne-am încurcat. Aşa că hai să ştergem totul şi s-o luăm da la capăt!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!