Glumele cu farmaciști și femeile în căutarea răzbunării sunt printre cele mai răspândite.

Bancurile sunt cel mai bun remediu pentru alungarea plictiselii. Oamenii găsesc ceva amuzant în fiecare întâmplare, pe care o transformă în banc sau glumă. Bancurile cu femeile în căutarea răzbunării sunt la mare căutare și mereu au făcut subiectul celor mai bune glume, ce au devenit istorie. Nu se vor sfârși niciodată. Despre oamenii cu o bună stare de dispoziție se spune că își ușurează mai mult viața. Prin umor, ei găsesc o punte de evadare din gândurile și problemele pe care le au. O reducere semnificativă a stresului s-a observat, datorată râsului. Oamenii de știință au început să cerceteze care sunt efectele benefice ale umorului. S-a demonstrat că ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și a sănătății.

Persoanele care fac din umor un stil de viață sunt mult mai active și reușesc cu ușurință să privească fiecare situație negativă dintr-un alt unghi. Trăim în cele mai agitate și stresate vremuri, oamenii fiind conectați total la problemele pe care le au. Depresia și anxietatea sunt depistate la peste jumătate din populația româniei, iar vizitele la psiholog au devenit tot mai dese. Experții recomandă râsul ca fiind cea mai bună variantă de detensionare și reducere a stresului.

Cel mai bun banc pe ziua de azi

pixabay

O doamnă intră într-o farmacie și îi cere farmacistului o sticluță de cianură.

Farmacistul o întreabă:

– Pentru ce naiba vă trebuie cianură?

– Îmi trebuie ca să îl otrăvesc pe soțul meu.

Farmacistul, cu ochii măriți:

– Doamne ferește! Nu vă pot da cianură ca să îl otrăviți pe soțul dumneavoastră. E total ilegal! Mi-aș pierde licența și ne-ar arunca pe amândoi în închisoare. Pentru NICI UN MOTIV ÎN LUME nu v-aș putea da cianură!

Doamna începe atunci să caute în poșetă, și scoate o poză cu soțul ei în pat cu soția farmacistului.

Farmacistul se uită la poză și spune:

– Ah, dar ce nu mi-ați spus că aveți rețetă…

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!