Bancurile sunt cea mai bună variantă de a trece peste o zi mai dificilă și să îți ofere o stare de bine cât mai repede. Așa că dacă simți că ți s-au înecat corăbiile, vă propunem două bancuri care să vă readucă zâmbetul pe buze. Nu uita să îl împărtășești și cu cei dragi pentru a le face ziua mai frumoasă. 

Bancul zilei

O doamnă cheamă dulgherul să localizeze și să repare un zgomot sâcâitor pe care-l auzea în casă. Acesta vine și întreabă:
-Cum se face că acum nu aud nimic?
-Nu e întotdeauna: numai când trece autobuzul pe stradă.
-Și de unde îl auziți?
-Din șifonier.
-Bun, am sa intru în șifonier și când trece autobuzul o să-mi dau seama ce este. Zis și făcut. Dar, după câteva minute, soțul doamnei vine în grabă acasă să se schimbe căci avea o întâlnire importantă. Deschide șifonierul și dă cu ochi de dulgher.
La care acesta:
-Dacă-ți spun că aștept autobuzul, mă crezi….?

Bancul zilei / O doamnă cheamă dulgherul să localizeze și să repare un zgomot sâcâitor pe care-l auzea în casă
Colaj Substantial

Un alt banc

Ce îi scrie o femeie iubitului ei din armată?
O tipa îi scrie iubitului aflat în Armată:

“Dragă John, nu mai pot continua această relație. Distanța dintre noi este prea mare. Trebuie să recunosc că deja te-am înșelat de 2 ori de când ai plecat și nu cred că este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rău. Te rog să îmi trimiți înapoi poza cu mine pe care ți-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.”

Soldatul cu sentimentele rănite și ochii înlăcrimați le-a cerut tuturor camarazilor săi orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante.

Pe lângă poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strâns de la prietenii lui.

Le-a strâns și le-a trimis:

“Dragă Becky, îmi pare rău dar nu-mi pot aminti care ești”.