Deși ne aflăm la jumătatea săptămânii și mai avem până la weekend, bancurile au mereu un rol important. Indiferent că suntem acasă sau la birou, ele ne vor ajuta să avem o dispoziție foarte bună. 

Bancul de mai jos este compus dintr-o scrisoare primită de o „blondă.” Gumele despre blonde sunt foarte haioase și știm că publicul nu se va supăra. Tânăra în cauza primește o scrisoare haioasă din partea mamei sale. Lăsăm mai jos relatarea și vă anunțăm că veți râde cu gura până la urechi.

Social media

Bancul de miercuri

Bună ziua, draga mea fiica!
Dacă ai primit aceasta scrisoare, înseamnă că ea a ajuns la tine, dacă n-ai primit-o, dă-mi de știre și eu voi mai scrie una.
Eu scriu încet, deoarece știu că nici tu nu citești prea repede.
Timpul la noi e frumos, săptămâna trecută a plouat doar de doua ori, la începutul săptămânii trei zile și la sfărșitul săptămânii încă patru.
Apropo, în legătură cu paltonul ce ai zis sa ti-l trimit.
Unchiul Vasile a spus ca nasturii din metal sunt prea grei și o sa trebuiască să plătesc mai mult la postă, așa ca am rupt nasturii și i-am pus în buzunarul drept, ai să-i cosi tu la loc.
Tatăl tău a găsit un nou loc de munca, acum sub el se află 500 de oameni, el e șef cosaș la cimitir.
Sora ta s-a măritat și acum așteaptă un copil, dar pentru ca nu știm dacă va fi fată sau băiat încă nu știu dacă vei deveni mătuță sau unchi.
Mi-a spus că, dacă va fi fata o va numi ca pe mine, deși îmi pare straniu să-și numească copilul “Mama”.
Fratele tău a avut o peripeție, a închis mașina și a uitat cheile înăuntru. A mers 10 km până acasă să ia cheile de rezerva și să ne elibereze pe toți din mașină.
Dacă ai sa o întâlnești pe verișoara ta, Lilia, transmite-i salutări, dacă n-ai s-o întâlnești, atunci nu-i spune nimic.
Mama ta.
P.S. Am vrut sa pun și niște bani, dar am închis deja plicul.