Bancurile sunt întâmplări haioase care ne vor face să avem o zi de excepție. Rolul lor este și unul terapeutic, fiindcă rezultatul după ce le citești, nu poate fi altceva decât o porție zdravănă de râs.

Bancul zilei

O blondă, iarna, citește afișate la recepția hotelului cotele zăpezii:
– Bușteni – 15 cm
– Clabucet – 20 cm;
– Postavarul – 25 cm.
Blonda se duce la recepționer și întreabă:
– La ce cameră stă domnul Postăvarul?

Alte bancuri haioase

Un geniu mândru și un idiot fac un pariu. Geniul spune:
– Pentru fiecare întrebare care ți-o pun și nu știi răspunsul, îmi dai 5$. Și dacă îmi pui tu o întrebare la care nu îți pot răspunde, îți dau 5000$.
Idiotul răspunde: „Okay”.
Geniul apoi întreabă: „Câte continente sunt în lume?”. Idiotul nu știe, așa ca îi întinde 5$.
Acum e rândul idiotului să-l întrebe pe geniu: „Ce animal stă în două picioare dar doarme în 3?”. Geniul se tot gandește, dar nu știe răspunsul, așa ca ii da idiotului 5000$ și spune:
– La naiba, am pierdut. Apropo, care era răspunsul la întrebare?
La care idiotul îi înmâna 5$.

Pexels

Un englez de familie bună este întrebat care e diferența dintre Anglia, Irlanda și Scoția. El răspunde cu următorul exemplu:
– Dacă o persoană în Anglia este invitată la ceai și cere mai mult zahăr, va primi de la stăpâna casei o bucățică foarte mică. în Irlanda, stăpâna casei îi va întinde zaharnița și o va ruga să se servească. Dacă în Scoția ar fi formulată o astfel de dorință, stăpâna casei îi va spune încetișor: – Nu ați amestecat destul ceaiul.

Un fermier scoțian și-a asigurat viața la o agenție specializată. Nu după mult timp, s-a înecat într-un râu. La înmormântare, o vecină se apropie de văduvă:
– Ce bine că răposatul a fost un om prevăzător, deși nu știa nici să scrie, nici să citească.
– Și nici să înoate, slavă Domnului, a completat văduva.