Bancul zilei este unul tare haios. Indiferent de cum ți-a fost ziua, întâmplarea este hilară și te va face să râzi cu gura până la urechi. 

În zilele noastre aglomerante sau epuizante, câteva bancuri au rolul de a ne ține mintea ocupată pentru câteva minute. Ne ajută să ne distingem și reușim să avem o zi mai bună. Dacă vom citi câteva glume sau ni se vor spune câteva bancuri, vom reuși să devenim, mai amuzanți și mai plăcuți de cei din jurul nostru.

Bancul din weekend

Moș Ion în trenul de Constanta, în compartiment cu un grup de tineri.
– Mergeți la mare copii ?
– Da bade.
– Pai vă rog si eu ceva, ca sunt cam bătrân și obosit. Dacă adorm mă treziți și pe mine să cobor la Brăila ?
– Da tataie, dormi liniștit.
Adoarme moșul, tinerii se apucă de cântat, de jucat cărți…când se uită pe geam la un moment dat trenul era deja oprit in Brăila. Ei încep să intre în panică și îl trezesc pe moș …hai tataie că am ajuns la Brăila. Trenul staționează câteva minute și se pune rapid în mișcare…

Social media

– Păi cum sa fac ca îmi rup gâtul ?
– Moșule să faci cum îți spun eu, îl învață unul, după ce sari din tren o iei la fuga pe peron odată cu trenul așa să nu-ți pierzi echilibrul și după aia încetinești și te oprești.
Zis și făcut, sare moșul, o ia la fugă pe lângă tren. Tinerii răsufla ușurați că l-au ajutat.
După cinci minute apare moșul în compartiment. Stupoare!!!
– Ce s-a întâmplat bre ?
– Măi copii, am făcut cum m-ați învățat voi, am luat-o la fugă pe lângă tren și când să încetinesc, pe la ultimul vagon, o namilă de om m-a luat de subțioară:
– Hai tataie că te ajut eu, hopa sus!