Leșini de râs. Citește bancul până la capăt și bucură-te de o porție zdravănă de râs

Bancurile cu Bulă fac parte din categoria celor mai răspândite. Cunoscute de când lumea, rolul lor a fost dintotdeaun să îi ajute pe oameni să depășească mai ușor greutățile vieții. În acest caz, personajul Bulă este protagonsitul celor mai multe bancuri apreciate de iubitorii de umor. Nu trebuie să lași să treacă nicio zi fără a te bucura de câteva minute bune de râs, pentru că asta promite bancul zilei de astăzi. 

Începe-ți ziua în forțe mari. Am selectat pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri cu Bulă. De data aceasta, gluma le ilustrează pe mama acestuia care stătea de vorbă cu alte două vecine. Subiectul este unul de maxim interes. Mai exact, cele trei femei discută despre cât de mulți bani câștigă copiii lor. Iată răspunsul mamei lui Bulă.

Internauții s-au amuzat copios și au râs cu lacrimi. Iată cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu Bulă

În timp ce celelalte două mame sunt mândre de reușitele copiilor lor, mama lui Bulă oferă un răspuns epic. Dacă cei doi copii au ajuns să aibă meserii onorabile de avocați și medici, nu același lucru l-a putut spune și mama lui Bulă. În schimb, răspunsul femeii întrece orice imaginație.

comentator.ro

Mama lui Bulă stătea de vorba la cofetărie cu două vecine. Subiectul: cât de mult câștigă copiii lor.

Prima:

– Vasile, băiatul meu, a ajuns mare chirurg și are atât de mulți bani încât a făcut cadou o mașină unui prieten de-al lui.

A două:

– Gheorghiță al meu a ajuns mare avocat și are atâția bani încât a făcut cadou un apartament unui prieten de-al lui.

Mama lui Bulă:

– Bulă al meu n-a învățat nimic, nu s-a ales nimic de el, e șomer și se droghează. Și, colac peste pupăză, e și homosexual. Norocul lui că are doi amanți, unul doctor și unul avocat, care i-au făcut cadou o casă și o mașină.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!