Am selectat pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri cu și despre mafioți

Bancurile cu și despre mafioți sunt printre cele mai apreciate și mai cunoscute de publicul larg. Această categorie este una dintre cele mai răspândite și mai amuzante bancuri din toate timpurile. Noi îți punem la dispoziție una dintre cele mai amuzante glume din toate timpurile. 

Una dintre cele mai bune invenții ale omului sunt bancurile. Cu rolul de a transpune într-o notă umoristică și arogantă în același timp o situație din viața reală, ele au ajuns să fie cel mai bun aliat împotriva tristeții.

Leșini de râs! Uite cum sună unul dintre cele mai bune bancuri cu mafoți

Mafia caută pe cineva nou, care să le colecteze săptămânal banii de la afaceriștii care se aflau sub “aripa” lor. Deoarece se temeau de poliție, au hotărât să aleagă un surd pentru acest job. Dacă s-ar întampla să fie prins, n-ar putea să-i spună poliției cu ce se ocupă.

În prima săptămână, surdul ridică peste 40.000 de dolari. Se lăcomește, decide să păstreze banii și îi ascunde într-un loc sigur. În curând, mafioții își dau seama că plata a întarziat și trimit câțiva dintre mascații lor după surd. Mascații îl găsesc pe surd și îl întreabă unde sunt banii. Dar surdul nu poate comunica cu ei, astfel încat mafioții îl târăsc la un interpret. Unul dintre mafioți îi spune interpretului:

social media

– Întreabă-l unde sunt banii!

– Unde sunt banii? îl intreabă interpretul.

– Nu știu despre ce vorbiți, răspunde surdul.
Interpretul îi transmite mesajul mafiotului. Auzind aceasta, mafiotul scoate un pistol de 38 mm și îl pune la tampla surdului.

– Întreabă-l acum unde sunt banii!

– Unde sunt banii? îl întreabă din nou interpretul.

– Cei 40.000 de dolari sunt în scorbura unui copac din Parcul Central.
La aceasta, interpretul îi spune mafiotului:

– Susține că tot nu știe despre ce vorbiți și că nu crede că aveți tupeul să apăsați pe trăgaci.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!