Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Deși majoritatea oamenilor iubesc vara, nu același lucru se poate spune și despre caniculă. De cele mai multe ori, dă extrem de mari bătăi de cap celor care se confruntă cu ea. Desigur, aceste lucru este complet neplăcut și nu oferă deloc o senzație plăcută. Așadar, mai multe popoare din întreaga lume au o părere, o logică referitoare la căldura toridă a zilelor de vară. S-au născut mai multe bancuri pe această temă, însă cel de mai jos a fost considerat cel mai amuzant. Rămâi până la capăt pentru a cunoaște logica popoarelor cu privire la caniculă. 

Una dintre cele mai bune invenții ale omenirii a fost umorul. La această concluzie au ajuns și specialiștii care au studiat acest fenomen. După ce s-au efectuat mai multe teste pe o mulțime de oameni, au fost făcute câteva descoperiri. Astfel, cei care obișnuiesc să facă din umor un stil de viață se bucură de o imunitate cât mai crescută. Mai mult decât atât, sunt reduse semnificativ stările de depresie și anxietate.

Ceva mai amuzant decât atât nici că poate exista! Iată cum sună bancul zilei de astăzi

Logica popoarelor privind canicula

Colaj Substantial

Logica neamţului:
Dacă astăzi e caniculă şi mâine va fi aceeaşi caniculă, trebuie să investim într-un aparat de aer condiţionat care să ne permită să muncim mai eficient
Logica grecului:
Dacă astăzi e caniculă şi mâine va fi tot caniculă trebuie să mergem în vizită la careva care are acasă aer condiţionat şi să stăm măcar o săptămână la ei
Logica francezului:
Dacă astăzi e caniculă şi mâine e aceeaşi caniculă, înseamnă că de fapt astăzi este mâine???
Logica americanului:
Dacă astăzi e caniculă şi mâine e caniculă, ne vedem nevoiţi să intervenim cu armata şi s-o stârpim
Logica chinezului:
Dacă azi e caniculă şi mâine va fi tot caniculă, am face bine s-o exportăm!
Logica romanului:
Te fac o bere? Cică azi şi mâine o să fie caniculă

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!