Reclamă
Reclamă

Bancul zilei. Să râzi cu poftă poate fi o adevărată terapie, așa că, indiferent că te afli printre prieteni, cu familia sau colegii, cele mai bune bancuri și glume vor reuși mereu să vă aducă voia bună.

Trebuie să recunoaștem că, atunci când vine vorba despre bancuri românești, cele cu Bulă sunt foarte amuzante. Astăzi vă vom prezenta, cu scopul de a vă binedispune, două glume cu celebrul personaj extrem de amuzant.

Bancul zilei / Micul Bulă are parte de o surpriză

În primul banc al zilei de astăzi, micul Bulă intră în dormitorul părinților lui și are parte de o surpriză. Vă promitem că finalul face toți banii. Iată despre ce este vorba:

„Micul Bulă intră în camera părinţilor şi o vede pe maică-sa cu fusta ridicată, iar pe taică-său în spatele ei.Văzându-l, tatăl râde, îi face semn să plece şi să închidă uşa. După ce termină treaba, tatăl se duce să vadă ce face fiul… şi îl găseşte în cameră cu bunică-sa, care avea fusta ridicată iar micul Bulă era în spatele ei… la care taică-său ţipă :

Reclamă

– Bulă, dar ce naiba faci acolo?

Iar Bulişor îi răspunde:

– Nu mai e aşa de amuzant când e vorba de mă-ta, nu-i aşa?”

Bancul zilei. Să râzi cu poftă poate fi o adevărată terapie, așa că, indiferent că te afli printre prieteni, cu familia sau colegii
Pixabay

Părinții lui Bulă vorbesc cu poliția

„Sună telefonul acasă la Bulă şi răspunde el, dar în şoaptă:

– Alo, da!

– Bulă, tu eşti?

– Da, ce s-a-ntâmplat?

– Păi voiam să vorbesc şi eu cu tatăl tău, e acasă?

– Da, dar are treabă. E ocupat aici cu poliţia.

– Cum cu poliţia?… Bine, dar mama ta este?

– Da e şi ea aici cu poliţia, salvarea, zise Bulă tot mai în şoaptă.

– Da’ ce se-ntâmplă acolo, mă? Dar măcar bunică-ta nu e ocupată?

– Nu că e şi ea tot cu pompierii, salvarea, poliţia, paza (zise Bulă foarte încet).

– Bă, dar ce-i acolo la tine? Ce fac toţi cu poliţia şi salvarea?

– Păi … mă caută pe mine…”

Reclamă
Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro