Orice zi trebuie sărbătorită prin cele mai bune glume

Nu suntem nici la mijlocul săptămânii, iar pentru un aport de energie și veselie, am pregătit cele mai tari bancuri. După cum bine știți deja, secțiunea de glume este mereu neîncăpătoare numai pentru a vă bine dispune. Astăzi, vă lăsăm spre lecturare câteva bancuri copioase, pentru a munci cu spor sau pentru a petrece cu bucurie în concediu. 

Bancul zilei

La un ospiciu, nebunii evadau în fiecare seară, plecau în oraș și se distrau, apoi obosiți se întorceau. Doctorii se apucă și zidesc un zid înalt, pentru ca nebunii să nu mai plece. Dar nebunii tot evadează și se întorc a doua zi bine dispuși. Apoi, doctorii zidesc un zid uriaș, dar nimic. Apoi zidesc un zid de 30 cm. Și așteaptă. După o săptămână de stat în ospiciu, nebunii sunt întrebați de doctori:
– De ce nu mai plecați?
– Nu mai avem pe ce pune scara.

Bancul zilei / La un ospiciu, nebunii evadau în fiecare seară, plecau în oraș și se distrau
Arhivă

Alte bancuri amuzante

Prea mulți nebuni la spital. Trebuia făcut ceva. Un doctor găsește o soluție. Merge într-o cameră unde erau nebuni, desenează o ușă pe perete, cu broască, yală și le zice:
– Nebunilor, sunteți liberi să plecați când vreți.
Toți nebunii se îngrămădesc să iasă, zgârie peretele, numai unul sta și râdea. Se duce doctorul la el, îl felicită și-i mai spune:
– Se pare că tu ești vindecat. Poți să pleci, dar un singur lucru să-mi mai spui: totuși, de ce nu ai sărit să ieși ?
Zice atunci râzând nebunul:
– Păi cheia e la mine.

Stăteau la spitalul de nebuni doi nebuni sus pe acoperiș. Plănuiau ei să evadeze, dar nu aveau cum să coboare pe partea cealaltă. Se caută ei ce se caută prin buzunare; nimic. Până la urmă găsesc o lanternă aruncată pe acoperiș. Unul dintre ei spune:
– Fii atent. Eu aprind lanterna, iar tu te cobori frumușel pe rază în jos.
Da’ zice celălalt:
– Ce, mă crezi nebun, să stingi lanterna și să cad?

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii