Bancul zilei vine întotdeauna la momentul potrivit. Fie atunci când ești plictisit, supărat sau pur și simplu nu ai niciun chef de viață. Întotdeauna bancurile și glumele tari sunt cel mai bun prilej pentru a-ți recăpăta buna dispoziție și energia de care ai nevoie. Totul constă în preferințele tale. Oricum, indiferent că preferi bancuri cu blonde, cupluri sau animale, noi avem grijă să ți le pregătim pe cele mai bune. 

Bancul de astăzi îți va stârni hohote de râs cu siguranță. Nu uita să-l împărtășești și cu prietenii tăi! În mod cert vă veți distra copios împreună, iar veselia și energia nu vor întârzia să apară. Și dacă o pui de vreo petrecere weekend-ul acesta și vrei să fii în centrul atenției, sfatul nostru este să memorezi aceste povestioare amuzante pentru a-i da pe spate pe amicii tăi.

Bancul de weekend

La tribunal:

-Eşti acuzat că ţi-ai omorât soacra cu sânge rece. De ce ai făcut-o?

-Nevastă-mea mi-a zis…

-Cum poţi să spui aşa ceva, soţia ta îşi iubea foarte mult mama!

-Aşa e, dar înainte de a pleca, în ziua respectivă, mi-a zis: „Marcele, dacă în timp ce doarme o deranjează vreo muscă, n-o trezi, omoar-o!”

 Bancul zilei / La tribunal: Eşti acuzat că ţi-ai omorât soacra cu sânge rece. De ce ai făcut-o?
pixabay.com

Alte bancuri caraghioase

Un rege voia să-şi angajeze bodyguard. La probă rămân doar trei participanţi, un japonez, un chinez şi un evreu. Proba consta în omorârea unei albine cu sabia.
Japonezul scoate sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă o dată cu sabia şi albina cade în două bucăţi.
Chinezul scoate sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă de două ori cu sabia şi albina cade în trei bucăţi.
Evreul scoate şi el sabia, deschide cutiuţa şi dă drumul la albină, dă de trei-patru ori cu sabia şi albina îşi continuă zborul.
Regele îl întreabă curios pe evreu:
– Cum de nu a murit albina? Eu ştiam că tu eşti cel mai bun…
Evreul îi răspunde:
– Maiestate, de la circumcizie nu se moare!