Lăsați stresul și problemele deoparte și bucurați-vă de cele mai bune bancuri

A venit, în sfârșit, momentul în care puteți răsufla liniștiți și vă puteți bucura de cele două zile libere. Nimic nu se compară cu relaxarea din weekend. Toată lumea ia acum o pauză bine meritată de la muncă și se delectează cu cele mai comice bancuri. Ca să fim în ton cu perioada de sfârșit de săptămână, ne-am gândit să vă aducem un zâmbet pe buze pe subiectul leneviei. Prin urmare, voi ce ați scrie într-un eseu și cum ați descrie această temă?

Bancul zilei

La ora de psihologie, elevii trebuie să scrie o lucrare cu tema „Ce este lenevia?”. Sean O’Brien predă caietul după numai câteva minute. Intrigat, profesorul îl deschide, dar nu găsește decât foile goale. Abia pe ultima pagină, jos, stă scris cu caractere mici: „Asta-i lenevia”.

Alte bancuri amuzante

Un tânăr scoțian decide să-și înceapă o nouă viață în Australia. Așadar, pleacă în Australia, își găsește un apartament într-un mic bloc și se mută acolo. După o săptămână-două îl sună mama lui să vadă cum se descurcă băiatul în noua lui viață.
– E foarte bine aici. Dar am niște vecini tare ciudați. Unul se dă toată ziua cu capul de pereți, cel cu un etaj mai sus stă întins pe jos și nu știu ce dracu’ tot vorbește la parchet, iar vecina de lângă urlă toata ziua.
– Doamne, măi băiatule, ce oameni ai pe-acolo? Te sfătuiesc să nu care cumva să intri în contact cu astfel de persoane.
– Nu, fii sigură că nu. Stau în apartamentul meu toată noaptea și cânt din cimpoi.

Bancul zilei / La ora de psihologie, elevii trebuie să scrie o lucrare cu tema „Ce este lenevia”
Arhivă

Intrigată, soția îi spune șoptit bărbatului:
– E trecut de miezul nopții și tânărul McGregor e încă în salon cu fiica noastră. Ea stă pe genunchii lui și nici măcar nu au aprins lumina de când s-a înnoptat.
– Să știi că îmi place flăcăul! Economisește curentul electric și folosește un singur scaun în loc de două.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii