Timpul de calitate petrecut în weekend nu se compară cu nimic altceva. Toată lumea se încarcă cu energie pozitivă pentru a putea începe o săptămână în forță. Astăzi vorbim despre relaxare, odihnă și glume bune. Nu trebuie să ratați seria de bancuri pregătite pentru acest sfârșit de săptămână. Buna dispoziție va fi ca la ea acasă. 

Bancul zilei

La o bere, toți se veselesc, numai unul e trist.
– Ioane, de ce ești trist?
– Am aflat că nevastă-mea are SIDA…
O pauză lungă…
– Am glumit, băieți. Ce v-ați îngălbenit așa?

Alte bancuri amuzante

Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în față. Apare un șmecher, îi dă două palme, îi ia berea și o dă pe gât. Ăsta firav începe să plângă, să se tăvălească pe jos.
– Ce ai, mă? Plângi pentru o bere, așa bărbat ești tu?
– Cum să nu plâng? De dimineață m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă și mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în fața trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spânzur și se rupe funia, încerc să mă împușc și se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea și vii tu și o bei…

Bancul zilei / La o bere, toți se înveselesc, numai unul e trist Arhivă

Un polițist stă într-o intersecție. Vine un șofer și trece pe roșu. Polițistul nimic. Același șofer parchează lângă el neregulamentar. Polițistul nimic. Șoferul se dă jos din mașină și îl scuipă pe polițist. Nimic. Îi trage câteva palme polițistului. Ăsta nimic. Șoferul se plictisește și pleacă fluierând. Polițistul fuge după el, îi trage o mamă de bătaie și îi spune:
– Ai trecut pe roșu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lăsat în pace. M-ai scuipat, m-ai bătut, n-am avut nimic cu tine, dar nu concep să fluieri fals din Bach.