Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Bancurile sunt cea mai bună sursă de relaxare și destindere, mai ales după o zi grea. Oamenii caută momente de relaxare și liniște, iar un banc spus la momentul potrivit face cât trei ore de stand-up. De cele mai multe ori, umorul este un prieten de nădejde al nostru. Ne ajută să depășim mult mai ușor momentele neplăcute prin care trecem. Tocmai de aceea este important să ne înconjurăm cu oameni și situații care te fac să râzi cu lacrimi. 

Pentru astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai hilare bancuri cu mafioți. Ele sunt de-a dreptul amuzante și fac parte din categoria celor mai apreciate de iubitorii de umor.Bancul de astăzi știm că te va face să râzi, încât la întrunirea mafioților din Napoli este prezent și șeful mafiei românești. Ion, capo di tutti capi reușește să le ia fața celorlalți șefi ai mafiei, când începe să se laude cu averea pe care a strâns-o. Însă cel mai bine citești bancul până la capăt și te bucuri de umorul pe care-l regăsești.

Leșini de râs! Iată cum sună cel mai tare banc cu mafioți, unul dintre ei fiind Ion

social media

La Napoli are loc conferinţa internaţională a mafioţilor.
După şedinţă, capo di tutti capi îl cheamă pe Ion, şeful mafiei româneşti, la el.
– Auzi Ioane, tu ai vilă din asta cu 2 etaje cum am eu?
– Nu, răspunde Ion.
– Dar Mertzane ca ale mele, ai?
– Nu.
– Dar lanţ din ăsta gros cât 2 degete, de aur, ai?
– Nu.
– Măi, păi ce mafiot eşti tu? La congresul următor să nu te aud că nu ai ce ţi-am zis azi, clar?
Merge Ion acasă şi îl strigă pe servitorul lui, Vasile.
– Vasile!!! Dă jos ultimele 3 etaje de la casă, vinde elicopterele şi cumpără Mertzane, iar câinele du-l în casă că lanţul lui trebuie să-l port eu.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!