Ești pregătit să-ți iei doza zilnică de energie și să râzi în hohote? Ei bine, noi ți-am pregătit cele mai bune glume, atent selecționate pentru a-ți stârni pofta de râs, astăzi

Bancurile noastre sunt mereu pentru toate gusturile. Știm că te distrezi copios în fiecare zi cu glumele noastre, așa că ia-ți porția zilnică de râs așa cum te-am obișnuit! Îți garantăm că vei râde cu lacrimi, iar zâmbetele celor din jurul tău vor fi cu siguranță largi și nemărginite. 

Bancul de sâmbătă

La bordul Titanicului se află un oltean. Când s-a scufundat vaporul, olteanul a sărit într-o barcă de salvare şi a început să vâslească. Era singur în barcă. La un moment dat cineva de pe vas strigă:
– Măi nenorocitule! Treci înapoi că mai sunt femei şi copii aici!
La care olteanul:
– Că parcă de muieri îmi arde mie acuma!

Alte bancuri haioase cu olteni

  1. De ce își pun oltenii la culcare pe noptieră un pahar cu apă și un pahar gol?
    Poate le e sete, poate nu!
  2.  De ce oltenii aprind un chibrit după ce au stins becul? Ca să vadă dacă s-a stins.
  3. În compartimentul unui tren se află un ardelean și un oltean. Olteanul cântă: „M-o făcut muică oltean…”, la care ardeleanul îl întreabă: – No și nu îți pare rău?
  4.  Mergeau pe tren un ardelean și un oltean… și începe ardeleanu să mănânce slană cu roșii și cu brânză. Și olteanului i se face foame, și zice în gandul lui „mă, dacă intru în vorbă cu ăsta, poate îmi dă și mie„. Și se hotărăște și deschide vorba:-Pe mine mă cheamă Popescula care baciu se uită la el și zice.. -Apoi dacă te cheamă, du-te…
Bancul zilei / La bordul Titanicului se află un oltean. Când s-a scufundat vaporul, olteanul a sărit într-o barcă de salvare şi a început să vâslească
Social media

Cel mai amuzant banc cu olteni

Un oltean merge la casa de bilete:
– Vreau un bilet!
– Unde?
– Aici, în palmă!
– Dar unde vreţi să mergeţi?
– La cumnatul meu.
– Bine, bine, dar unde stă cumnatul dvs.?
– Lângă nişte prieteni!
– Dar în ce sat?
– În Scorniceşti.
– Poftim biletul.
Olteanul iese pe peron şi vede că trenul tocmai a ieşit din gară. Se mai uită o dată la tren, după care se uită la bilet şi spune râzând:
– Tu poţi să pleci, da’ biletu’-i la mine!

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.