Leșini de râs! Acesta a fost desemnat cel mai bun banc al zilei

Oare există cineva în întreaga lume care să nu iubească bancurile bine-gândite și care sunt ireal de amuzante? Ei bine, eu tind să cred că nu-i nimeni. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru starea ta este să fii foarte atent la stările pe care le ai. Cu cât mai multe gânduri negative pe care le ai, calitatea vieții tale se diminuează. 

Și cum umorul este cel mai bun aliat împotriva stărilor pline de negativism, oamenii profită de el la maxim. Cu siguranță fiecare dintre noi am trecut prin situația în care o glumă spusă ți-a schimbat în bine starea de spirit. Așadar, am pregătit pentru tine unul dintre cele mai bune bancuri de care poți avea parte pe ziua de azi.

Leșini de râs! Citește bancul până la capăt. Cu siguranță nu vei regreta

John, cavaler al unui mare rege, avea o obsesie pentru sânii reginei. Dar știa că, dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.

Intr-o zi, John nu mai rezistă și îi spune asta vraciului regal. Vraciul îi spune că îl rezolvă el dar îl costă 1000 de monede de aur. John acceptă imediat.

A doua zi, vraciul prepară o pulbere iritantă și o pune în sutienul reginei, în timp ce ea își făcea dușul.

Imediat sânii reginei s-au umplut de bubițe.

Colaj Substantial

Regele îl cheamă imediat pe vraci, pentru un leac. Vraciul îi spune că doar o anume salivă, aplicată direct câteva ore poate trata această iritație și că doar John are astfel de salivă.

Regele îl cheamă imediat pe John, care sărută (la ordinul regelui!), pentru câteva ore bune, sânii mult visați.

La ieșire John este oprit de vraci, care îi cere cele 1000 de monede de aur.

John, deja satisfăcut, refuză să plătească știind că vraciul trebuia să tacă fiind complice.

În dimineața următoare, vraciul a pus aceeași pulbere în chiloții regelui…

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!