Cele mai amuzante bancuri.

O discuție banală dintre doi soți se poate transforma într-un moment cel puțin comic. Așa se poate spune și despre gluma de astăzi. Tânăra poartă un dialog cu partenerul de viață pe tema treburilor casnice, doar că bărbatul încearcă să scape de astfel de sarcini cu o serie de replici hilare. 

Bancul zilei

– Iubito, aș face orice pentru tine.
– Du gunoiul.
– Ți-aș aduce Luna de pe cer.
– Gunoiuuuul.
– Luna și stelele!
– Gu-no-iul!!!!

( CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / După ce Adam se plânge la Dumnezeu că e singur, acesta o creează pe Eva )

Alte bancuri amuzante

Vine soțul acasă și o găsește pe soție în pat, speriată…
Se uită el în dulap, iar acolo un bărbat gol:
– Tu cine ești și ce cauți aici!??!!!
– Eu sunt de la deratizare, soția dvs. m-a chemat să ucid moliile.
– Dar de ce ești gol?
– (Mirat se uită la el) Ahhh… molii nenorocite!!!

Bancul zilei / - Iubito, aș face orice pentru tine
Colaj Substantial

Soţia se iubea cu amantul, când sună soţul la uşă. Grăbită, nemaiştiind ce să facă, îl ascunde pe amant, gol – puşcă, după televizor, că aveau un televizor mare.

Soţul intră, se trânteşte pe canapea, porneşte televizorul să se uite la meci şi-i spune nevestei să-i aducă o halbă de bere de la frigider. Se întoarce soţia cu berea în mână şi, şocată, îi spune:

– N-o să crezi ce mi s-a întâmplat: am pus berea în halbă şi apoi am scăpat halba. A căzut pe jos, iar berea a rămas în aer. Halba a ricoşat şi mi-a sărit exact în mână, iar berea care era în aer s-a băgat înapoi în halbă.

– Ooo, asta nu-i nimic. Să vezi ce s-a întâmplat aici. A început meciul, şi un suporter nebun a intrat în terenul de fotbal gol – puşcă. Apoi a ieşit din teren prin spatele televizorului nostru şi a zbughit-o pe uşă afară.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.