Oprește-te câteva minute din ceea ce faci și bucură-te de cel mai bun banc al zilei

Istoria este plină de glume și bancuri menite să-ți facă ziua mai bună. Ele reușesc să te scoată din zona de confort și să uiți de problemele care îți acaparează mintea. Cele mai multe dintre ele funcționează ca un real antidepresiv, și nu te costă nimic să citești o glumă bună. 

Din întreg palmaresul de bancuri, ne-am gândit că una despre cowboy cu siguranță îți va ridica moralul. Ei nu există doar în filme, ci sunt protagoniștii a nenumărate situații pline de umor. Pentru astăzi am selectat unul dintre cele mai bune și ți l-am pus la dispoziție. Citește-l până la capăt și nu uita să-l povestești și prietenilor tăi, pentru a le face și lor ziua mai bună.

Iată cum sună unul dintre cele mai bune bancuri ale zilei. Este cu cowboy, personajul tău umoristic preferat

Dacă vrei să fii cel mai amuzant din grupul tău de prieteni, ar trebui să fii atent la ce bancuri cunoști. Cu cât mai multe și mai amuzante, cu atât mai bine.

Oamenii îi iubesc pe cei care reușesc îi facă să râdă și încearcă să îi țină cât mai aproape. Fii și tu unul dintre ei și povestește-le acest banc cu cowboy.

Arhivă presă

Intră într-un salon un cowboy urmat de un câine jigărit… toţi scot pistoalele şi zic:
– Ce respect e ăsta când tu intri cu javra unde noi ne odihnim.
– Bă câinele meu vorbeşte, e un câine deosebit, punem pariu şi dacă aşa e îmi puneţi toţi câte-un rând de whisky, iar dacă nu mă scoateţi afară în şuturi. Ok?
Se apropie unu şi zice:
– Cum se numeşte chestia aia de piele de o pui în capul calului?
Câinele face:
– Ham!
Ehehei sar ăştia pe cowboy şi-l scot cu curu vânăt afară, se apropie şi câinele şi zice:
– Ce, trebuia să zic frâu?

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!