Spor la râs!

Este marți, a doua zi a săptămânii. Ne îndreptăm cu pași mici, dar repezi către weekend. Trebuie doar să mai avem puțină răbdare până când ne vom relaxa și vom uita de stresul și grijile din această săptămână. Așadar, cu ocazia acestei zile vă prezentăm bancul zilei. Sigur veți râde cu gura până la urechi.

Bancul zilei

O femeie se duce la un salon de înfrumusețare și îi cere manichiuristei să îi facă unghiile ca cele ale lui Britney Spears. Când vei auzi continuarea, sigur vei râde cu gura până la urechi!

Într-un salon de frumusețe:
– Să-mi faceți manichiura ca la Britney Spears, coafura ca a Angelinei Jolie și pedichiura ca la Naomi Campbell.
– Dar fața o lăsăm așa, ca a lui Gerard Depardieu?

social media

Mai multe bancuri

Doi cai stau în pivniţă şi taie benzină cu fierăstrăul.
O şurubelniţă intră pe uşă pivniţei o ia în sus pe perete, se târăşte pe tavan până la peretele opus, apoi în jos pe perete şi iese afară pe uşă cealaltă.
Zice un cal:
– Ai văzut asta?
– Da, asta nu dă niciodată „Bună ziua”?

–––––––––––––

A doua zi după un chef monstruos:
– Nu cred, mă, c-am fost atât de beat…
– Frate, după ce a anunțat în metrou ce stație urmează, te-ai așezat în genunchi și le-ai zis călătorilor că ți-a vorbit Dumnezeu.

–––––––––––––

– Îmi cer scuze, dumneavoastră sunteți cumva păcătoasa care s-a îmbătat la petrecerea de Paște și a dansat numai în sutien și chiloți?
– Da. Dar să știi că ai plecat prea devreme!

–––––––––––––

Ora de biologie.
– Ionuț, numește 5 animale care trăiesc în apă.
– Broasca.
– Foarte bine, alte 4 animale?
– Mama ei, tatăl ei, sora ei și fratele mai mic.

–––––––––––––

Se întâlnesc două prietene:
– Ce mai faci, dragă?
– Sunt supărată! Soțul meu m-a ofensat grav!
– Cum așa?
– Păi l-am rugat să-mi dea 200 de euro ca să mă duc Ia un cabinet de înfrumusețare, iar el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!

CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / Un tip pleacă să lucreze pe un vapor. După vreo trei luni, singur, tânăr şi fără femei nu mai rezistă

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.