Cele mai tari bancuri!

Ce poate fi mai frumos decât să stai și să te relaxezi în weekend? Este poate cea mai frumoasă parte a unei săptămâni. Tot ce trebuie să facem este să ne relaxăm și să uităm de grijile acumulate din timpul săptămânii. Așadar, cu acestă ocazie vă prezentăm, bancul zilei! Sigur veți râde cu poftă! Spor la râs! 

Bancul zilei

Un bărbat intră într-un restaurant, se așază la masă și îl cheamă pe chelner. Acesta îi aduce bărbatului două pahare și o sticlă de vin. Bărbatul ciocnește paharele între ele, bea primul pahar, apoi pe al doilea și pleacă. Scena se repetă câteva zile la rând. Continuarea te va da pe spate! Sigur vei râde cu lacrimi!

Într-un restaurant intră un bărbat, se așază la o masă, cheamă ospătarul şi comandă o sticlă de vin şi două pahare. Ospătarul aduce comanda şi-l observă pe tip cum toarnă vinul în ambele pahare, bea dintr-un pahar, ciocneşte paharele unul de celălalt, apoi bea și din al doilea pahar. Scena se repetă câteva zile la rând.

Curios, ospătarul nu rezistă şi-l întreabă:

-Domnule, de ce beți din două pahare?

-Unul dintre pahare este al meu, celălalt este al prietenului meu, marinar, care este o mare sugativă. Acum e pe mare. Eu beau și pentru el.

Într-o zi intră din nou acel bărbat în local şi comandă vinul şi doar un singur pahar. Ospătarul presupuse că e o problemă cu prietenul respectivului. Îl întreabă pe tip:

-Domnule, a păţit ceva prietenul d-voastră?

Prietenul meu nu a pățit nimic, eu am pățit: m-am lăsat de băut.   

social media

Mai multe bancuri

O întreb pe vânzătoare:
– Da’ ce s-a scumpit mierea atât de mult?
– Păi s-a scumpit benzina…
– Aha… și miere de albine electrice nu aveți?

––––––––––-

Întrebare:
– Care este culmea tensiunii?
Răspuns:
– O soție, o amantă si o rată la bancă… toate cu o lună întârziere!

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.