Ți-era poftă de un nou banc? Ei bine, nu a trecut mult de când te-am înveselit cu ultimele glume și povestioare haioase. Dar, pentru că vrem să-ți menții starea de euforie și extaz, continuăm să-ți prezentăm cele mai tari și haioase povești din cea mai tare colecție de întâmplări haioase.

În fiecare zi trebuie să găsim un motiv să râdem sau să ne purtăm zâmbetul pe buze. Ei bine, pentru acest lucru avem nevoie de lucruri care să ne stârnească amuzamentul. Așa că îți punem din nou la dispoziție două bilete de călătorie în lumea hohotelor de râs și te invităm să savurezi un nou banc pe cinste. Adună-ți apropiații și fă-le și lor ziua mai bună!

Bancul de miercuri

Într-un avion ce mergea de la Paris la New York, la un moment dat la Bussines Class este mare scandal. Căpitanul o trimite pe stewardesa să vadă ce se întâmplă. Vine înapoi și îi spune că o blondă are bilet la Economic Class, dar s-a mutat la Bussines Class și nu vrea să plece.

Trimite căpitanul pe primul ofițer să o convingă să plece, dar și acesta dă greș. Enervat, căpitanul se ridică și spune:

– Mă duc eu, sunt căsătorit de 11 ani cu o blondă, mă voi descurca. Se duce, îi șoptește ceva la ureche blondei, iar aceasta, fără niciun cuvânt, se ridică și merge la locul ei. Toți sunt entuziasmați, iar stewardesa îl întreabă ce i-a spus.

– Simplu, i-am spus că Bussines Class nu merge la New York!

Bancul zilei  / Într-un avion ce mergea de la Paris la New York, la un moment dat la Bussines Class se iscă mare scandal
Colaj Substantial

Alte bancuri haioase

Trei nebuni făceau gălăgie într-un avion.

Pilotul îi spune copilotului:
-Du-te să vezi ce e cu ei.
Copilotul vorbește cu nebunii și se întoarce în carlingă.
Pilotul îl întreabă:
-Ce ai făcut de i-ai liniștit?
-Ne-am jucat de-a școala și i-am trimis să-și facă temele.
După cinci minute, nebunii încep din nou să facă gălăgie și pilotul îi spune copilotului:
-Du-te să vezi ce mai vor de data asta.
Copilotul se duce la ei și când se întoarce pilotul îl întreabă:
-Ce ai făcut?
-Le-am corectat temele și deoarece le făcuseră bine, le-am deschis ușa și au ieșit toți în pauză!