Pauza de râs este gata, vă invităm să savurați articolul

Știm că ați așteptat această zi cu sufletul la gură. Adie un vânt de vineri și toată lumea se bucură de începutul de weekend. Dacă încă munciți, stați liniștiți, pentru odihna voastră am pregătit cele mai tari bancuri care vă vor pune pe jos de râs. Totuși, nici cei care și-au terminat activitățile nu sunt lăsați deoparte. Prin urmare, toți cei care ne urmăresc articolele sunt invitați să se delecteze cu câteva bancuri de excepție. 

Bancul zilei

Într-un apartament al unui bloc select de locuințe locuiește o fată bătrână. O vecină o întreabă mereu de ce nu se căsătorește, de ce nu-și găsește și ea un bărbat cumsecade.
– De ce? răspunde bătrâna domnișoară. Doar am un câine, un papagal și o pisică. Astea-mi sunt destule până peste cap.
– Dar, totuși, aceste animale nu pot ține loc de soț.
– Cum să nu? Câinele mârâie mereu, papagalul înjură toată ziua, iar pisica-i plecată toată noaptea.

Alte bancuri amuzante

Se întâlnesc după prima lună de cursuri doi studenți: unul bine hrănit, iar celălalt uscat și nemâncat de câteva zile.
– Cum reușești să te ții așa de bine? Eu nu-mi pot permite decât cornuri cu iaurt, întreabă cel uscat.
– Păi foarte simplu: mi-am făcut rost de o blană de gorilă, mă îmbrac cu ea și mă pun în față la grădina zoologică. Ziua îmi dau de mâncare, iar seara mă prefac mort, ăștia mă aruncă afară, iar eu mă distrez, chefuri, etc., și de dimineață mă întorc la grădina zoologică…
Impresionat de această strategie, cel subnutrit îl convinge pe prietenul său să-i împrumute blana pentru câteva zile. Merge sistemul câteva zile, ziua mâncare, seara se preface mort, chefuri, dimineața se întoarce la grădina zoologică. Într-o seară, cei de la grădina zoologică văzând gorila din nou moartă, se hotărăsc s-o arunce leului de mâncare – că oricum vine alta de dimineață. Studentul în blană de gorilă, crispat de frică, ajunge în cușca leului… Leul îi dă târcoale, îl miroase și deodată spune:
– Băi fraiere, n-ai o țigară?

Bancul zilei / Într-un apartament al unui bloc select de locuințe stă o fată bătrână
Arhivă

– Fiți amabil, am cumpărat acum o săptămână din acest magazin un vas de fildeș, pe care l-am dăruit șefului meu, de ziua lui. Iar azi a venit și a dat cu el după mine, spunând că nu e fildeș, ci material plastic!
– Nemaipomenit! Înseamnă că există deja elefanți cu colți artificiali!

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii