Ești gata de distracție? Bancurile noastre cu olteni te vor face să râzi la maxim! Doar știi bine că olteanu-i tot oltean!

Duminica întotdeauna e rost de voie bună! Ce ai zice dacă ți-am spune că ți-am pregătit o nouă selecție de bancuri tari și haioase? Nu sta pe gânduri și adună-ți prietenii pentru a vă relaxa în ultima zi de weekend. Bancurile cu și despre olteni au fost întotdeauna printre cele mai „savuroase”. Însă, te asigurăm că pe acesta cu siguranță nu-l vei uita! 

Bancul de duminică! Nu uita să te relaxezi și să dai startul la râs!

Într-o bună zi, hotărăște olteanul nostru să meargă la parașutism. Sare din avion împreună cu ceilalți olteni, dar… normal! Nu i se deschide parașuta! Toți ceilalți aveau parașute deschise, el săracu’… Dintr-o dată observă că mai era unul fără parașuta și, în culmea bucuriei (că nu e singurul) îl întreabă:
– Ba! Nici ție nu ți s-a deschis parașuta?
– Nu, mah! Eu vin de jos, cu butelia!

Bancul zilei / Într-o bună zi, hotărăște olteanul nostru să meargă la parașutism. Sare din avion...
Colaj Substanțial

Alte bancuri haioase cu olteni

 • S-au gândit oltenii să-și mărească teritoriul și s-au adunat cu toții lângă un munte și s-au apucat să-l împingă. De atâta împins li s-a făcut cald și și-au dat căciulile jos, continuând activitatea. Un moldovean ce trecea pe acolo, văzând atâtea căciuli la un loc, puse mâna și le adună, văzându-și de drum după aceea. La un moment dat, un oltean se uită înapoi și zise: Ba, am împins destul că, uite, nu se mai văd căciulile!
 • La un târg internațional, standul românesc, s-a nimerit să fie vecin cu standul japonez. În delegația românească erau numai olteni. În fiecare dimineață japonezii se sculau la ora 5.Făceau curat și trebăluiau până noaptea târziu.
  Oltenii se sculau la prânz și-o țineau tot într-o petrecere.
  Într-o bună zi, un oltean întreabă un japonez:
  -Bă, ochienatule, de ce munciți ba, voi toată ziua că niște draci?
  Japonezul: Muncim pentru Japonia. Dar voi de ce va sculați la prânz și-o țineți tot într-o petrecere ?
  Olteanul: Pentru că pe noi ne doare-n cur de Japonia.
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.