Cele mai amuzante bancuri.

Bancurile cu și despre cupluri sunt savuroase și surprind discuții cel puțin hilare. La fel se poate spune și despre gluma de astăzi, care îi are ca protagoniști pe doi soți. Bărbatul își dorește ca partenera sa de viață să fie mai romantică, iar răspunsul acesteia nu întârzie să apară. 

Bancul zilei

El stă de vorbă cu nevastă-sa:
– Tu de ce nu ești romantică ca alte femei?
– Cum adică nu sunt romantică?
– Păi alte femei sunt in stare să aducă bărbaților lor și luna de pe cer.
– Măi omule, eu nu pot să-ți aduc luna de pe cer….dar pot să-ți dau două palme să vezi stele verzi.

( CITEȘTE ȘI: Bancul zilei / Un renumit chirurg plastician ia masa într-un restaurant select alături de un prieten )

Bancul zilei / El stă de vorbă cu nevastă-sa
Pexels

Alte bancuri amuzante

– Un bărbat se uita la TV și se trezește cu o tigaie în cap de la nevastă:
– Asta pentru ce este, dragă?
– Ce e cu numele Laura, scris pe biletul ăla?
– A, e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!
Soția pleacă liniștită…A doua zi, bărbatul se trezește cu o tigaie și mai zdravănă în cap.
– Asta pentru ce mai e, dragă?
– Te-a sunat calul!

 

Soţia se iubea cu amantul, când sună soţul la uşă. Grăbită, nemaiştiind ce să facă, îl ascunde pe amant, gol – puşcă, după televizor, că aveau un televizor mare.
Soţul intră, se trânteşte pe canapea, porneşte televizorul să se uite la meci şi-i spune nevestei să-i aducă o halbă de bere de la frigider. Se întoarce soţia cu berea în mână şi, şocată, îi spune:
– N-o să crezi ce mi s-a întâmplat: am pus berea în halbă şi apoi am scăpat halba. A căzut pe jos, iar berea a rămas în aer. Halba a ricoşat şi mi-a sărit exact în mână, iar berea care era în aer s-a băgat înapoi în halbă.
– Ooo, asta nu-i nimic. Să vezi ce s-a întâmplat aici. A început meciul, şi un suporter nebun a intrat în terenul de fotbal gol – puşcă. Apoi a ieşit din teren prin spatele televizorului nostru şi a zbughit-o pe uşă afară.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.