Dacă ziua ta nu a început prea bine și încă ești tensionat din cauza problemelor pe care le ai, poate ar fi momentul să iei o mica pauză și să citești unul dintre cele mai bune bancuri cu arbitri. De-a lungul timpului, s-a demonstrat că fac parte din cele mai apreciate bancuri de către public, iar iubitorii de fotbal cu siguranță vor ști să aprecieze umorul unei astfel de glume.

Bancurile cu și despre fotbal mereu au făcut istorie. Cu scopul de a transmite prin umor o situație din viața reală, ele promit un final amuzant, care îți va pune zâmbetul pe buze. Să râzi, este cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi pentru tine.

Iată unul dintre cele mai bune bancuri cu și despre arbitrii de la fotbal

arhivă presă

După terminarea unui meci de fotbal, arbitrul merge spre casă împreună cu doi prieteni, ca să bea ceva.

– Dar n-o să se supere nevastă-ta că picăm aşa, pe nepusă masă?

– Fiţi liniştiţi, faţă de scorpiile care le-am avut, ea e mieluşel. Ajung acasă la arbitru şi soţia lui îi întâmpină bucuroasă.

 – E o plăcere pentru mine să primesc musafiri, chiar dacă este puţin cam târziu, dar ştiu că meciul s-a disputat în nocturnă… Nu, nu mă culcasem, îmi aşteptam soţiorul drag. Poftiţi, aşezaţi-vă la masă! Imediat vă pregătesc nişte gustări, ca să nu mai beţi pe inima goală…

– Fantastic!, zice unul dintre prieteni, după ce femeia s-a dus la bucătărie. Cum de ai putut s-o educi aşa?

– Păi, spune arbitrul, noi am avut un căţeluş care lătra tot timpul şi mă deranja teribil. I-am arătat o dată cartonaşul galben şi, când m-a enervat din nou, i-am aratat cartonaşul roşu şi l-am eliminat, aruncându-l de la balcon…

 – Şi ce legătură are treaba asta cu nevastă-ta?

 – Nevastă-mea are şi ea deja un cartonaş galben!