Cele mai bune bancuri, doar pe susbtantial.ro.

Bancul zilei. După cum foarte bine știți, în această seară vine Moș Nicolae. Cu această ocazie, ne-am gândit să vă pregătim câteva bancuri cu și despre Moș Nicolae. Sperăm, totuși, ca Moșul să nu se supere pe noi când va citi aceste bancuri și să ne aducă o nuielușă.. . 

Bancul zilei

„Dragă Moşule, îmi doresc o casă, o masină, un iaht şi un soţ”.
Raspunsul moşului: 
„Draga fată, astea nu încap la mine în sac. Găsește-ti singura soțul şi restul le rezolva el”.

Sursa: colaj substantial

– I-am făcut o surpriză soţiei mele de Moș Nicolae!
– Ei da! Ce i-ai cumpărat frumos?
– O ciocolată cu alune!
– Păi asta numeşti tu surpriză?!
– Păi da, că ea se aștepta la o rochie!

––––––––––––––––

Moş Nicolae s-a uitat pe activitatea de pe facebook a multor români şi le va aduce tuturor în ghetuţe câte un dicţionar si o carte de gramatică.
––––––––––––––––

Un copil îi scria lui Moş Nicolae: „Dragă Moşule, aş vrea să-mi aduci: un căluţ de lemn, o cutie cu bomboane de ciocolată, o trotinetă, un căţeluş… Tatăl copilului, din spatele uşii, şopteşte disperat: – Şi-atât!! Liniştit, piciul, auzindu-i glasul, încheie amărât: ”Şi… atât”

––––––––––––––––

În Ardeal, fiindcă timpul trece mai lent, cele mai căutate cadouri de Moş Nicolae sunt inimioarele de Sfântul Valentin şi iepuraşii de ciocolată de Paşti.

––––––––––––––––

 – Mamico, tu îţi doreşti ceva de la Moş Nicolae?
-Da. Un băieţel cuminte!
-Ura!! Voi avea un frăţior!

––––––––––––––––

 Un copil îi scrie o scrisoare lui Moş Nicolae:
„Dlagă Moşule, te log mult să-mi aduci un tlenulet electlic, o maşinuţă şi o ciocolată”.
Se duce copilul la poştă şi duce scrisoarea. Poştăriţele deschid scrisoarea, o citesc şi li se face milă de copil. Hotărăsc ele să pună mână de la mână şi să-i cumpere copilului darurile. Acestea strâng banii, cumpără trenuleţul, maşinuţa, dar de ciocolată nu le mai ajung banii. După ce trimit cadoul copilului, la câteva zile, copilul duce la poştă o altă scrisoare, cu mulţumirile pentru Moş Nicolae: „Dlagă Moşule, îţi mulţumesc pentlu cadouli! Tlenuletul este magnific, maşinuţa este supel. Eu sunt convins că mi-ai tlimis şi ciocolată, da’ cled că nesuferitele alea de la poştă au mâncat-o!”

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.