Leșini de râs după ce vei citi unul dintre cele mai bune bancuri ale zilei de miercuri

Cea mai bună modalitate pentru a scăpa de stările depresive și problemele care nu-ți dau pace este prin intermediul umorului. A fost demonstrat de specialiști faptul că umorul joacă un rol important în viețile noastre. Cei care obișnuiesc să râdă măcar câteva minute în fiecare zi vor observa o schimbare a dispoziției. De asemenea, se va remedia și sistemul imunitar. 

Așadar, pentru astăzi ți-am pus la dispoziție unul dintre cele mai amuzante bancuri despre prietenie. Două femei se întâlnesc pe stradă după mai mulți ani în care nu s-au văzut. Nici nu s-au întâlnit bine că discuțiile despre bărbații lor nu au început să apară. Și cum nu se putea altfel, principala problemă acestora este consumul de alcool. Cele două femei au început să povestească fiecare cum a reușit să îi ajute pe aceștia să renunțe la această dependență.

Leșini de râs! Iată cum sună cel mai bun banc al zilei de miercuri

Rămâi până la final și bucură-te de o adevărată criză de râs.

social media

Două prietene se întâlnesc pe stradă, după mulţi ani.
Se îmbrăţişează bucuroase şi încep să se descoasă despre bărbaţii lor.
– Auzi, dragă, mai bea al tău aşa mult?
– Nuu… l-am dezvăţat. – Cum ai reuşit? Dă-mi şi mie reţeta.
– Păi, am luat o pisica de pe stradă, am umplut cada cu vin şi am băgat pisica acolo.
– Când a ajuns acasă, m-a îmbrăţişat că şi-a văzut visul împlinit, a intrat în cadă, a băut tot vinul şi când a găsit pisica… a leşinat.
– De atunci nu mai bea decât apa.
– Dragă, îti mulţumesc. Chiar acum mă duc să caut şi eu o pisică.
Găseşte pisica, o duce acasă, toarnă vin, îşi invită soţul în baie. Trec câteva ore bune şi, disperată, femeia intră în baie să vadă ce se întâmplă.
Bărbatul, mort de beat, stătea pe marginea căzii şi storcea pisica:
– Hai pisi-pisi… încă un strop.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!